LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedt bryter tystnaden efter Let's dance

28 apr, 2020 
Andreas Lundstedt
Andreas Lundstedt och Tobias Bader tvingades lämna Let's dance 2020 i fredags under dramatiska omständigheter.
Nu bryter artisten tystnaden efter resultatkaoset i direktsändning.
Annons
Intervju med Andreas LundstedtBrand logo
Intervju med Andreas Lundstedt

Artisten Andreas Lundstedt, 47, är en av de kända svenska profiler som TV4-tittarna har fått se i Let’s dance 2020. Tillsammans med sin danspartner Tobias Bader, 34, skrev han historia då detta är första gången i programmets historia som ett samkönat par är med och tävlar.

– Det känns skitkul. Det är liksom nytt för Let’s dance och inte en dag försent, sa Andreas till Hänt på pressträffen inför säsongspremiären.

På grund av coronautbrottet har flera avsnitt av Let’s dance ställts in men i fredags fick deltagarna för tredje gången visa vad de går för. Andreas och Tobias fick inte speciellt höga betyg av juryn och det blev till slut dem två som tvingades lämna tävlingen.

Stora förvirringen i Let’s dance 2020

Både Andreas Lundstedt och Tobias Bader blev rejält besvikna när de nåddes av beskedet i fredagens direktsändning. Något som inte direkt underlättade situationen var att programledaren David Hellenius, 46, begick en stor miss under resultatshowen och i flera sekunder var det oklart för både tittarna och deltagarna vem som egentligen röstats ut.

Annons

– Paret som lämnar ikväll är Alice och Hugo, sa David, innan han räddades av programledarkollegan Tilde de Paula Eby, 47:

– Det betyder alltså att det är Andreas och Tobias som lämnar i kväll.

Mikael Sandströms ilska i TV4 efter Andreas Lundstedts ordBrand logo
Mikael Sandströms ilska i TV4 efter Andreas Lundstedts ord

Andreas Lundstedt om resultatet

När Andreas och Tobias väl blivit införstådda med att deras Let’s dance-resa var över blev det känslosamt i rutan.

– Nu har jag fått lära mig tiodans och det kommer jag för alltid att bära med mig i mitt hjärta. Let’s dance är som att befinna sig i en rosa bubbla, jag kommer att sakna allt, sa Anderas Lundstedt i programmet.

Sedan dess har Andreas inte kommenterat händelsen ytterligare – förrän nu. I ett inlägg på Instagram berättar han om sin och Tobias Baders sista insats i Let’s dance 2020.

”Jag är så stolt över bästa Bader och hans vackra koreografi till förra veckans Rumba”, skriver han intill ett klipp från programmet.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons