LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Andreas Kleerup talar ut om nya kärleken: "Hennes r skorrar lite"

18 mar, 2016 
AvAngelica Jaako Billenman
Ett år efter separationen från hustrun Sahara är Andreas Kleerup kär igen.
Annons

Som Hänt tidigare rapporterat om så har artisten och musikproducenten Andreas Kleerup, 36, separerat från sin fru sedan fem år, scenografen Sahara Widoff, 36. Paret har bott på olika adresser sedan förra året, men har i skrivande stund ännu inte skickat in en ansökan om skilsmässa.

Ny uppsättning av Aniara, Stockholms Stadsteater, Oktober 2010 Andreas Kleerup och Sahara Widoff (c) Jonas Hessman / Hänt Extra / IBL
Sahara och Andreas var gifta i fem år men gick skilda vägar förra året.

– Det är jättebra mellan oss men vi har inte skrivit på papprena än. Vi hörs med några veckors mellanrum och delar på ett hus på Gotland som vi kommer fortsätta att göra, säger Kleerup i en intervju med tidningen Café.

Annons

I höstas ryktades det om att musikproducenten hade inlett en romans med sångerskan Lisa Nilsson, 45, som, liksom han, deltog i TV4:s “Så mycket bättre”. Kleerup vill idag inte kommentera kärleksryktet mer än att han tycker att han och Lisa “förtjänar en varsin Oscar” när de sjöng “Longing for lullabies” tillsammans i programmet.

kleerup-kar3
I höstas ryktades det om att Andreas och Lisa Nilsson var ett par.

Istället avslöjar han att han fallit för någon annan än stockholmaren Lisa Nilsson. Han vill inte säga vem det är men låter hälsa glatt:

– Hennes r skorrar lite. Jag måste tassa omkring. Det är bättre så här, jag tror det har med åldern att göra. Jag tycker det är asskönt att vara vuxen.

Foto: IBL, TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons