LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Andreas Kleerup i ny tvist – tingsrätten avgör skilsmässan

03 okt, 2017 
Jonatan Berggren
Andreas Kleerup och Sahara Widoff gick skilda vägar i mars förra året, men ansökte aldrig om skilsmässa. Nu har låtskrivaren istället skickat in en stämningsansökan till tingsrätten.
Annons

Artisten Andreas Kleerup, 38, och scenografen Sahara Widoff, 38, gifte sig 2011 och gick skilda vägar i mars förra året. Låtskrivaren som bland många hits skrivit “”Longing for Lullabies” berättade kort efter separationen att de inte skilt sig på pappret än, att de fortsatt delade på ett hus på Gotland och att de var goda vänner.

Nu, ett och ett halvt år senare, blir deras skilsmässa en sak för en domstol. Stockholms tingsrätt har fått in en stämningsansökan om skilsmässa mellan makarna.

“Denna blankett är tänkt att användas när parterna inIe är överens om att skiljas eller i samtliga de frågor sona en part vill att domstolen ska reglera i samband med detta”, står det i instruktionerna för ansökan.

Det är Andreas som lämnat in stämningen och Sahara står som svarande i tvisten.

Annons

Varför det forna paret inte kommit överens är inte känt och artisten själv tiger.

– Jag kommer att gå ut med ett statement imorgon, säger Andreas till Aftonbladet.

Andreas Kleerup slog igenom stort 2008 med albumet “Kleerup” och var bland annat med i “Så mycket bättre” 2015. Vid sidan av karriären har han flera gånger uppmärksammats för sina snedsteg, som 2011 då han dömdes till böter på 74 800 kronor efter att ha slagit sönder ett hotellrum i Göteborg.

Hänt har sökt Sahara Widoff för en kommentar.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons