LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Andreas kärleksbesked till Haidar – efter anusslicket

10 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Andrea Norrman slickade sin vän i stjärten och inledde gruppsex med flera andra deltagare på "Paradise hotel" – vilket fick hennes partner Haidar Juma, som börjat få känslor för henne, att rasa av svartsjuka. Nu berättar Andrea vad hon egentligen känner för Haidar.
Annons

Det var för två veckor sedan i ”Paradise hotel” som deltagaren Andrea Norrman, 19, slickade sin vän Lisa Maria Jönsson, 22, i stjärten mitt framför alla på hotellet under aktiviteten ”Sanning eller konsekvens”. Tidigare under säsongen har hon också haft oralsex med deltagaren Christopher Daubney, 29, och försökt inleda gruppsex tillsammans med Lisa, Kevin Astor Dahlström, 25, ochVanessa Oskarsson, 20.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt har hon varit partner med deltagaren Haidar Juma, 24, och paret har vid flera tillfällen haft sex framför kamerorna. Haidar har vid flera tillfällen förklarat att han har känslor för Andrea, men kärleksförklaringarna har slutat i stora svartsjukebråk. I kvällens avsnitt berättar Haidar om sin hjärtesorg efter det senaste bråket.

– Efter att vi bråkade har det inte varit detsamma mellan mig och Andrea. Än så länge har vi inte pussats eller gjort något mer speciellt, mer än att kramas, typ. Andrea ser det här som ett spel där hon kan ha kul och göra vad hon vill, men samtidigt måste hon tänkta på vad hon gör för att komma långt i det här spelet, säger han i programmet.

Annons

Men trots alla tårar och bråk, så verkar Haidars kärlekskamp på hotellet att vara förgäves. I programmet berättar Andrea nämligen att hon fortfarande inte har några känslor för sin partner.

– Jag och Haidar hör väl till en viss del ihop här. Taktiskt sätt så absolut, vi kommer att köra rakt in i kaklet, säger hon och fortsätter:

– Men det är väl ingenting som kommer att utvecklas till något känslomässigt från min sida.

Se hela samtalet i “Paradise hotel”  22.00 i kväll, måndag, på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons