TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Andrea Norrmans nya beslut – 1 månad innan förlossningen

10 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Andrea Norrman om förlossningen
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman och kärleken Linus Bergman väntar i september sitt andra barn. Dottern Belle föddes i december förra året. Nu berättar Andrea Norrman om förändringen inför den kommande förlossningen.
Annons
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottetBrand logo
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet

Andrea Norrman, 22, blev ett känt ansikte efter sin medverkan i Paradise Hotel 2017. När Andrea åkt hem till Sverige efter inspelningen av programmet fann hon sin stora kärlek, Linus Bergman. Senare samma år avslöjade Andrea den glada nyheten att hon och Linus väntade sitt första barn tillsammans. På nyårsafton 2017 föddes dottern Belle, 1.

Numera är hon en av profilerna i programmet Unga föräldrar på TV4.

Redan i februari i år kom nästa stora nyhet. Andrea berättade då att hon och Linus Bergman väntar sitt andra barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea då i ett inlägg på sin blogg.

Nu befinner sig Andrea Norrman i vecka 36 och barnet är beräknat att födas den 8 september. I en video på Youtube berättar hon nu att hon planerar att föda på Södersjukhuset i Stockholm.

Annons

– Vi kommer att välja samma som sist. Vi föder på Södersjukhuset, vi var supernöjda med det, säger Andrea i videon.

Men allt blir inte likadant som vid förra förlossningen. Andrea Norrman berättar nu om beslutet att inte använda epiduralbedövning under förlossningen.

– Enda skillnaden är väl att jag den här gången inte kommer att vilja ta epiduralen. Jag tyckte inte att den verkade bra på mig överhuvudtaget. Jag kände knappt någon skillnad på värkarna innan epiduralen och efter. Så det var mer jobbigt att sätta in den och att hålla på med det där än att bara skita i det. Plus att förlossningen med Belle var så snabb och troligen så blir den här det också. Ännu snabbare, typ några timmar. En, två kanske. Så det är inte så att jag känner att vi hinner det, säger Andrea Norrman.

Stressad inför flytten och förlossningen

Andrea har tidigare berättat att hon och familjen ska flytta till ett nytt boende innan bebisen födas. På sin Youtube-kanal Gravid vecka för vecka i början av augusti berättade den tidigare Paradise hotel-profilen att hon börjar känna sig väldigt stressad inför att få klart flytten innan förlossningen.

Annons

– Det är inte helt lätt idag. Vi håller på att flytta här hemma, säger Andrea och fortsätter sedan:

– Jag känner mig stressad. Jag tror att jag har haft lite för mycket att göra här nu. Jag är verkligen megahöggravid och har packat ihop vår lägenhet nu här på en, två dagar.

Hon berättar vidare att familjen nu ska flytta in hos Andreas mamma och pappa i en månad innan de kan flytta in i sin nya lägenhet.

– Det känns också jobbigt, bara för att det är sista delen av graviditeten och jag hade velat boa och fixa och dona men det är ju inte möjligt nu.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons