Andrea Norrman inlagd på sjukhus – 9 dagar efter sonens födsel

TV4-mamman Andrea Norrman akut inlagd på sjukhus – 9 dagar efter sonens födsel

För nio dagar sedan blev TV4-mamman Andrea Norrman tvåbarnsmamma när sonen Louie kom till världen.
Men efter plötsliga smärtor i magen är hon nu inlagd på sjukhus, och tvingas därför vara ifrån nyfödda sonen.
”Smärta i hjärtat av längtan efter mina barn”, skriver hon.

Vi har kunnat följa Andrea Norrman och Linus Bergman i TV4:s Unga föräldrar, som för bara dagar sedan kunde titulera sig som tvåbarnsföräldrar när deras andra barn, sonen som fått namnet Louie, kom till välden den 10 september.

Sedan tidigare har de dottern Belle, och i ett inlägg på Instagram kunde Andreas följare se den fina stunden då Belle för första gången fick träffa sin lillebror Louie.

Den vackraste stunden i livet”, skrev Andrea i inlägget.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Efter sonens födsel har den nyblivna tvåbarnsammans känslor varit upp och ner, över allt och ingenstans. Hon beskriver sin bebisbubbla som mycket tårfylld.

Jag mår helt okej. Allt är fortfarande väldigt svart eller vitt. Antingen så skrattar jag så att jag gråter, eller så är jag deppig och gråter för att allt känns mörkt som i en oändlig tunnel, av allt ansvar i kombination med den rubbade sömnen. Sjukt hur mycket hormonerna kan ställa till med sinnet.. Alla har inte en rosa sprakande bubbla av lycka när en ny familjemedlem anländer – hur mycket man än längtat och väntat.

Tvingas vara ifrån nyfödda sonen

Men efter många tårar av både glädje och sorg, togs hennes känslor till en annan nivå. Bara nio dagar efter Louies födsel är hon nu inlagd på sjukhus, och tvingas därför vara ifrån sonen.

”Min utsikt som är allt annat än vad jag hade önskat 9 dagar efter födsel. Så här ligger jag med tårar på sjukhusrocken som jag inte får stopp på. Inte av smärta. Eller jo, smärta i hjärtat av längtan efter mina barn”, skriver Andrea Norrman i ett känslomässigt inlägg på Instagram, direkt från sjukhussängen.

Efter smärtor i magen åkte hon akut in till sjukhus, för att mötas av beskedet om att hon drabbats av en infektion i livmodern.

Fick igår panikont i magen och åkte in, det konstaterades direkt att jag har en väldigt aggressiv form av livmoderinfektion efter förlossningen. Jävla skit. Jag får antibiotika genom armen för att det ska vara så effektivt som möjligt på den här slags infektion”, förklarar hon och fortsätter:

Vi får se hur länge jag stannar, men troligtvis kommer jag inte hem idag…

Dottern Belle befinner sig just nu hos sin morfar, medan pappa Linus tar hand om nyfödda sonen Louie.

Det gör bara så jävla ont att inte vara vid sin 9 dagar gamla bebis, som jag vet behöver mig. Och Belle… Som börjar känna av omställningen med ett syskon. Hon har gått tillbaka och vill bli buren hela tiden (eftersom hon ser att vi gör så med Louie) och stökiga nätter från ingenstans.

FOTO: TT, Instagram