Andrea Norrman bryter tystnaden om förlossningen: ”Mardröm”

Andrea Norrman bryter tystnaden om förlossningen.

Andrea Norrman kände att hon skulle föda – men det fanns ingen plats på något BB i hela Stockholm.
I en video berättar hon om skräckupplevelsen.
– Alla föderskors mardröm, säger hon.

Andrea Norrman, 23, blev ett känt ansikte när hon gjorde entré i TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2017. Efter inspelningen tog hennes liv en vändning då hon träffade kärleken Linus Bergman, 24, och bytte festande mot familjeliv. Det dröjde nämligen inte länge innan Andrea och Linus avslöjade att de väntade sitt första barn ihop – och på nyårsafton 2017 kom dottern Belle, 1, till världen.

I februari kunde paret avslöja att de återigen skulle utöka familjen. På sin blogg skrev Andrea Norrman om känslan över att inom kort bli tvåbarns-mamma.

”Jag har sedan så länge jag kan minnas drömt om att ha två barn. Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev hon då i ett inlägg.

Senare delade Andrea även med sig om att bebisen i magen var en liten pojke. I ett inlägg på Instagram publicerade hon då en bild på bebiskläder ihop med bilderna från ultraljudet och skrev:

Tänk att magkänslan hade rätt, igen. Älskade lillebror vad vi längtar efter dig”.

I september kom sonen till världen.

”Välkommen till världen älskade Louie”, skrev hon då till en bild där hon kysser Linus och har sonen på bröstet.

Berättar om paniken

Nu har tv-profilen släppt en förlossningsvideo där hon berättar om tiden innan och efter förlossningen. Hon pratar om hur det kändes och hur tankarna gick strax innan de skulle åka in till BB.

– Jag visste att de hände grejer, så jag visste att jag kommer inte våga gå och lägga mig då förlossningen med Belle gick så fort, säger Andrea Norrman i videon och fortsätter:

– Efter hinnsvepningen gick det några timmar och det gjorde mer och mer ont, så jag ringde förlossningen och då sa de ”tyvärr det är fullt, men jag ringer runt och ser var ni får en plats. Avvakta tio minuter så ringer jag tillbaka”. ”Okej absolut”, sa jag då. Och sedan ringer hon tillbaka och då var det en mardröm alltså. Alla föderskors mardröm. Då sa hon ”tyvärr det är fullt. Det är fullt i hela Stockholm”.

Andrea Norrman berättar i videon att sjuksköterskan då frågade om hon verkligen behövde åka in just då.

– Ja, annars hade jag ju inte ringt. Då sa hon “Vad ska vi göra? det får bara lösa sig”. Så vi hoppade in i bilen, lämnade Belle hos mamma och åkte in till förlossningen.

Hon fortsätter videon med att berätta hur förlossningen sedan gick bra när de väl kom fram till BB.

FOTO: Youtube, Instagram