Artikeln innehåller reklamlänkar

Andrea Kallströms ord efter Felix Sandmans drastiska förvandling

Felix Sandman och Andrea Kallström

Artisten Felix Sandman har efter mycket om och men äntligen fastnat för en frisyr han trivs i. Nu berättar han om flickvännen Andrea Kallströms ord efter de många utseendeförändringarna.
Här är allt du vill veta om Felix Sandman
Slå på ljud

Artisten Felix Sandman, 20, har i raketfart tagit sig upp till toppen som en riktigt stjärna. Efter att ha lämnat pojkbandet FO&O satsade han på en solokarriär och hamnade 2018 på en andraplats i Melodifestivalen med låten Every single day.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Därefter tog han och artistkollegan tillika bästisen Benjamin Ingrosso, 21, Sverige med storm när de släppte låten Tror du att han bryr sig ihop. Tillsammans har de turnerat runt i landet och spelat för slutsålda hus.

Benjamin ingrosso och Felix sandman sjunger på scenen

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman har gjort succé ihop!

Parallellt med musiken har Felix Sandman fått ett enormt genomslag som skådespelare i den hyllade Netflix-serien Störst av allt. Där spelar han en av seriens huvudkaraktärer, Sebastian, som är son till Sveriges rikaste man. Rollen gav honom en Kristallen-nominering i kategorin ”Årets manliga skådespelare i en tv-produktion”. Det blev ingen vinst men Felix Sandman såg nomineringen som en vinst i sig.

– Det är verkligen min debut som skådespelare så det är sjukt att få det på första grejen, sa han när Hänt träffade honom under galan.

Felix Sandman i Störst av allt

I serien Störst av allt på Netflix hade Felix Sandman den här frisyren.

I serien har Felix Sandman en kort frisyr med framåtkammad lugg. Dessförinnan hade han längre hår med lugg som slingrade sig ner i pannan, en stil som han bland annat hade under deltagandet i Melodifestivalen 2018.

Felix Sandman sjunger i Melodifestivalen

När Felix Sandman uppträdde i Melodifestivalen 2018 hade han en lite längre frisyr.

Felix Sandman blev oigenkännlig i nya frisyren

När han i samband med att Störst av allt hade premiär besökte Nyhetsmorgon visade han upp den tredje nya frisyren på kort tid. Programledaren Anders Pihlblad, 51, kände knappt igen honom i den snaggade, blonderade looken.

– Det ser bra ut och jag såg ju inte att du var du, för du låg och sov i en soffa här i kulissen tidigt i morse. Jag såg bara att det var någon som låg där som var blond, jag hade ingen aning om vem det var, sa Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon.

Felix Sandman berättade då att han snaggade av sig håret efter inspelningarna av Störst av allt.

– Och så kände jag att med snagget kan jag testa lite grejer för man kan ju raka av det sen.

Flickvännen Andrea Kallströms ord till Felix Sandman

Nu verkar det dock som att Felix Sandman kommer att hålla fast vid den senaste frisyren.

– Det är så här jag vill ha det. Jag vill ha det nysnaggad, fyra millimeter och nyblonderat, blekt, säger han till Hänt.

Han berättar dock att blekningsmedlet sliter på hans hårbotten vilket gör att han inte kan snagga och färga det varje vecka som han helst hade velat.

– Så det blir väl att man gör det en gång i månaden. Då hinner det växa ut och då tycker jag att det är fult egentligen, men sedan snaggar jag av det och färgar det igen och då är jag nöjd!

Även hans flickvän Andrea Kallström är nöjd med hans senaste frisyr.

– Hon gillar det här, helsnaggad och nyblonderad. Vi har samma stil och tycker alltid lika, det är verkligen ett plus, säger Felix Sandman.

Felix Sandman och flickvännen Andrea Kallström pussas

Andrea Kallström är nöjd med pojkvännen Felix Sandmans nya frisyr.

FOTO: Instagram, TT/Fredrik Persson, TT/Peter Wixtröm, TT/Karin Törnblom

 

FRÅN FÖRSTASIDAN