LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens om Bingo Rimérs flörtiga ord till Charlotte Perrelli

17 okt, 2023 
Charlotte Perrelli, Bingo, Anders Jensen
Bingo Rimér har kommenterat flörtiga ord på Charlotte Perrellis bild. Nu har hennes make Anders Jensen svarat på kommentaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 49, har varit tillsammans med kärleken Anders Jensen, 46, i över tio år. Tillsammans har makarna sönerna Adrian och Alvin ihop.

Sedan ett tag tillbaka har familjen bosatt sig i Marbella, Spanien, där de köpt ett riktigt drömhus.

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien”, skrev Charlotte i ett blogginlägg när hon avslöjade nyheten.

Bingo Rimérs flörtiga ord om Charlotte Perrelli – Anders Jensens svar

Sedan flytten består mestadels Charlottes Instagram-flöde av härliga semesterbilder med strand och palmer. I ett nytt inlägg från Charlotte har hon delat med sig av ett gäng bilder på sig själv.

Annons

”Det blev en stunds jobb en alldeles ljuvlig söndag, men nu blir det childrens- tajm!!! Enjoy mina fina vänner”, skriver hon till bilderna.

Inlägget visar sig vara väl uppskattat av fansen då flertal komplimanger har regnat in. Bland dessa syns även Bingo Rimér, 48, som lämnat en minst sagt flörtig kommentar.

”Finns ju gröna nyckelhålet och miljömärket-svanen och så. Men när kommer den där Milf-Loggan/stämpeln som jag stämpla dessa bilder med”, skriver Bingo.

Detta varpå både Charlotte och Anders svarat på kommentaren. De båda visar sig tycka Bingo var rolig då Charlotte kommenterat ”Ha ha ha” medan Anders delat en skrattande emoji.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli om flytten utomlands

När Hänt träffade Anders och Charlotte på premiären av musikalen Änglagård berättade schlagerdrottningen att Anders haft ett hektiskt schema på senaste och därmed knappt märkt av den stora omställningen för familjen än.

– Anders har jobbat så mycket så han har väl inte märkt av det, sa då Charlotte.

Var på Anders tillade:

– Nej, det har inte varit någon skillnad för mig ännu men det kommer säkert.

FOTO: TT

Annons