LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Pihlblads sexord i Nyhetsmorgon – Rania tappar hakan: ”Torka dig”

05 apr, 2024 
Linn Seipel
Rania Nyhetsmorgon
Rania Shemoun Olsson reagerade starkt på situationen som uppstod i direktsändning – efter kollegan Anders Pihlblad plötsliga fråga...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

TV4:s Nyhetsmorgon har flertalet programledare som publiken blivit vana leder dem genom nyhetsflödet varje morgon. En av de vi inte ser lika mycket längre är Rania Shemoun Olsson, som i november meddelade att hon inte längre skulle ha kvar sin roll. Däremot skulle hon fortsatt vara nyhetsankare och hoppa in vid behov. I samband med att nyheten kom skrev hon på sin Instagram:

”Till alla som undrar och frågar. Jag älskar att sända Nyhetsmorgon som jag fortsättningsvis också kommer att vara en del av men till största delen från nyhetsposition”

När Hänt då nådde henne utvecklade hon sitt svar i ett meddelande:

”Jag kommer att sända nyheterna från och med måndag men kommer även framöver fortsätta att sända Nyhetsmorgon titt som tätt”.

Annons

Flera är tittarna som blev besvikna att Rania försvann som ordinarie programledare, men till deras glädje har vi nu ändå kunnat se henne hoppa in ett flertal gånger. Nyligen ledde hon morgonprogrammet tillsammans med TV4-veteranen Anders Pihlblad, varpå några av gästerna orsakade en riktig galen stämning.

Rania Shemoun Olsson och Anders Pihlblad bryter ihop i Nyhetsmorgon

Det var komikerna Emma Molin och Anna Blomberg, aktuella i Hela kändis-Sverige bakar, som kom dit för att bjuda på lite gott i studioköket. Då ställer Anders frågan som får situationen att urarta – vilket får både honom och kollegan Rania att bryta ihop fullständigt i direktsändning.

– Om ni skulle gå in i era karaktärer när ni bakade då? Anna, om du körde "Kåta Gun"?

Gun är en karaktär i humorprogrammet Kvarteret Skatan, som på ett närmast obehagligt vis flörtar med alla män hon kommer över. Något komikern Anna inte är sen med att hoppa på.

– Är det ett önskemål, Anders? säger Anna, i karaktär som Kåta Gun och fortsätter:

Nyhetsmorgon

– Är det mig du vill träffa, Anders? Har du suttit och längtat efter att träffa mig? Hela dagen? Hela morgonen? Är det så? Vill du smaka? Jag har stått och bakat hela natten. Så kan du ta en servett. Och torka dig.

Nyhetsmorgon-kollegorna närmast viker sig av skratt, och för att bryta det vänder Rania frågan till Emma Molin:

– Hur ska du bräcka det här, Emma?

– Nä, det kan jag inte göra. Och jag vet inte om jag vill det heller, svarar hon.

FOTO: TV4

Annons