TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anders Pihlblads markering mot maken Henrik Alsterdal

04 maj, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
TV4-profilerna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal visar gärna upp sin kärlek på sociala medier.
Men i ett nytt inlägg visar Anders upp hur relationen förändrats genom åren.
Annons

Anders Pihlblad och maken Henrik AlsterdalBrand logo
Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal

Det var i TV4-husets korridorer som Anders Pihlblad, 52, och Henrik Alderdal sprang på varandra för allra första gången. Bägge två är nämligen älskade programledare för TV4:s flaggskepp Nyhetsmorgon och Efter fem. Men trots att de båda på papper ser ut att vara det perfekta paret var det inte tal om kärlek vid första ögonkastet.

– Nej, men Anders har sagt att han spanade in mig vid kaffemaskinen. Det minns jag ingenting av, har Henrik Alsterdal tidigare sagt till Hänt.

Det var inte förrän under en personalfest 2006 som gnistorna började spraka ordentligt och sedan dess är de båda ett par. 2012 gifte de sig under en romantisk ceremoni på Mallorca och tillsammans har de barnen Nike, 10, och Erling, 9.

Visar upp kärleken för världen

På sociala medier delar makarna ofta med sig av sin kärlek till varandra och är inte rädda för att visa upp vardagen tillsammans med familjen – även om de väljer att dölja sina barns ansikten.

Annons

Senast under lördagen kunde man följa Henrik Alsterdals utflykt till gamla stan tillsammans med dottern Nike. I storys på Instagram visade han upp hur de båda vandrade längst vattnet och åt kladdkaka på ett café.

På grund av Coronaviruset är det många vars arbetssituation ändrats. För Anders Pihlblad innebär detta bland annat att det inte blir någon rapportering från Almedalsveckan i år.

Det är förstås tråkigt att inte kunna göra partiledarintervjuerna från min gamla hemstad i år men jag kommer att ha fullt upp ändå. Det blir till att jobba med Nyhetsmorgon på fastlandet istället”, har han skrivit i ett meddelande till Hänt.

Inte som det alltid varit

Nu lägger Anders ut ett inlägg på Instagram där han gör en skarp markering mot maken Henrik. På bilden syns en lycklig Anders och Henrik under en vad som tycks vara en ganska vild utekväll. Bilden är rolig, härlig och.. tagen för 14 år sedan – då makarna var nyförälskade.

Till bilden skriver Anders:

“Inte så mycket party nu. Annat var det på andra dejten”.

Men då texten följs av ett rött hjärta får vi anta att Anders är precis lika kär i sin Henrik då som nu.

Se bilden här: 

FOTO: TT/Instagram

Annons