Anders Pihlblads lycka med maken Henrik Alsterdal

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

Henrik Alsterdal och Andreas Pihlblad arbetar konstant om varandra med sina olika arbetstider.
Detta har resulterat i att de inte längre haft samma möjligheter att umgås.
TV4-paret kände därför att det nu var dags för en paus.
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring
Slå på ljud

I hela 14 år har TV4-paret Anders Pihlblad, 52, och Henrik Alsterdal, 40, varit tillsammans efter att de träffats via jobbet. Sedan åtta år tillbaka är de gifta och har paret har även två barn tillsammans.

– Det är min livskamrat. Vi har vuxit ihop på ett sätt jag inte trodde man kunde göra. Vi gillar inte att vara ifrån varandra och har väldigt roligt tillsammans och hittar på mycket saker när vi är lediga, har Anders tidigare beskrivit relationen med maken för Hänt.

Olika arbetstiderna

Under årens gång har de båda haft flera olika roller på TV4 men Henrik är nu en av programledarna för TV4:s nyhetsprogram Efter fem, medan maken Anders är en av programledarna i Nyhetsmorgon.

Eftersom programmen sänds vid helt olika tider har de väldigt olika arbetstider, något som resulterat i att de inte kan umgås så mycket. Paret har dock valt att se det positiva i det hela och Andreas har  tidigare hävdat att detta kan vara en fördel.

– Jag jobbar morgon och han kväll, det gör att det blir att vi ibland inte tillbringar den tid vi vill ihop. Men samtidigt gör det att vi aldrig tröttnar på varandra, sa Anders då till Hänt.

Hemma hos Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Slå på ljud

Parets efterlängtade paus

Nu var det dock dags att ta en paus i den hårt arbetande vardagen, därför gav sig turturduvorna iväg för några dagar utan tv-kamerorna. På sina Instagram-konton har de nu delat med sig av härliga semesterbilder.

”Andas frisk skärgårdsluft med mannen i mitt liv. Ta hand om varandra”, skriver Anders till en bild på sig själv och maken.

Även Henrik har publicerat en bild från dagarna i skärgården.

Ledighetsrufs. Efter totalt tio direktsända timmar om coronan i förra veckan är det skönt med en några helt fria dagar. Tack för blå himmel och friska vindar!”, skriver han i inlägget.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN