Anders Pihlblads kärleksfulla ord till Henrik Alsterdal

Anders Pihlblads kärleksfulla ord till Henrik Alsterdal

Tv4-profilerna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal förlovade sig för 11 år sedan.
Nu delar de med sig av deras kärlekslycka på Instagram.
”Mannen i mitt liv”, skriver Anders om Henrik.

Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal
Slå på ljud

TV4-profilerna Henrik Alsterdal, 40, och Anders Pihlblad, 52, har varit ett par i över 14 år. De började som kollegor för att sakta men säkert våga satsa på något mer än så, och med facit i hand kan man säga att det gick väldigt bra. Idag är de äkta makar och föräldrar till de gemensamma barnen Nike och Erling och verkar av sociala medier att döma lyckligare än någonsin.

Har kämpat med att få ihop vardagen

Att få ihop både kärlek- och familjelivet är ett pussel många familjer tillbringar en livstid på att försöka lösa. Men i en familj där båda föräldrarna har jobb som antingen kräver väldigt tidiga morgnar eller sena kvällar undrar man hur de får ihop det. I en intervju med Hänt berättar Henrik hur de går tillväga för att på bästa sätt lösa vardagspusslet med jobb och barn.

– Vi har ju barnen varannan vecka, då vi har barn med två tjejkompisar, så när vi väl har barnen brukar vi försöka att inte jobba så mycket och istället tokjobba den veckan när vi inte har barnen. Det tycker jag är det bästa sättet att lösa det på, så att barnen liksom inte ska komma i kläm, förklarar han.

Men när barnschemat är lagt är nästa utmaning att också lyckas få egentid med sin partner, och även där har tv-profilerna blivit mycket rutinerade.

– Så fort vi kan hitta 2-3 dagar så brukar vi sticka iväg på nolltid. Och det kan vara allt ifrån att åka till något litet spahotell i Sverige till att åka utomlands. Det tycker jag är det bästa vi kan göra för varandra. För att hinna umgås bara vi.

Henrik och Anders kärlekslycka

Och något rätt verkar de ju göra, för under gårdagen kunde Anders med stolthet berätta att det gått hela 11 år sedan de förlovade sig och dagen till ära ägnade han såklart ett helt inlägg till sin man för att säga några ord om deras kärlek.

”11 år sedan förlovningen med mannen i mitt liv. Time flies”, skriver han under en svartvit bild på de tillsammans.

Och i kommentarsfältet är det många som vill skicka sina varmaste hälsningar till paret.

”Grattis till er båda fina”, skriver en.

”Ett stort grattis till er! Önskar er allt gott”, skriver en annan.

Och det visar sig även att en av deras följare även delar samma förlovningsdatum som de.

”Grattis. Ni förlovade er samma datum som jag träffade min man, men det är 47 år sedan”, berättar hon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN