Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pihlblads känga till Morberg efter utbrottet i Nyhetsmorgon

18 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Anders Pihlblads känga till Per Morberg i Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgons Anders Pihlblad hade tuff stund när han fick hantera Per Morbergs stress i direktsändning. Nu ger programledaren en känga tillbaka efter kockens utbrott.
Annons

Tv.kocken Per Morberg, 58, syns oftast i sitt egna matlagningsprogram Vad blir det för mat i TV4, men när han skulle laga mat i Nyhetsmorgon var det en märkbart mer stressad tv-kock i rutan.

Under direktsändningen framförde Per Morberg flera gånger till programledaren Anders Pihlblad, 50, hur stressad han var.

– Jag har så enormt begränsad tid, jag blir så stressad. Så jag gör det här ganska raskt, sa han i inslaget varpå Anders Pihlblad flikade in:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag håller tyst en stund här då.

– Jag är så ovan att inte ha full tid hela tiden, så försöker jag klämma in allting, det är väldigt orytmiskt det här. Jag är ju så dansant normalt, sa Per Morberg och rörde ihop ett potatisstomp.

En stund senare fick Per Morberg ett ordentligt utbrott på Nyhetsmorgons spis.

– Sen ska jag bara tala om att ni ska skaffa en gasspis här. Det står ju människor och lagar mat här dygnet runt i den här kanalen, helvete skaffa en riktig spis! Det går ju inte att laga mat på den här! Vi spyr ju! Då är jag ändå ödmjuk när jag presenterar den idén, som du hör, utbrast han varpå det fnissades i studion.

Annons

I efterhand medgav programledaren Anders Pihlblad i ett Instagram-inlägg att det både var ett nöje och en utmaning att stå i köket med Per Morberg. I ett nytt inlägg på Nyhetsmorgons Instagram ger han nu en känga till tv-kocken, efter klagomålet på Nyhetsmorgons spis. I inlägget öppnar Anders Pihlblad ett stort paket med en gasspis, som någon har budat till redaktionen.

– Alltså vilket jättepaket! Kommer ni ihåg att Per Morberg skällde på mig över att vi inte har gasspis i Nyhetsmorgon? Nu har någon skickat en gasspis till oss, säger Anders i ett videoklipp.

Anders fortsätter att berätta att de inte kan ta emot sådana gåvor, men tackar ändå. Han belyser även tittarna att de inte kan ha gas i studion på grund av brandfaran. Samtidigt passar han på att passa en syrlig kommentar till Per Morberg.

– Per Morberg, du får lära dig att laga mat i direktsändning helt enkelt. Som alla andra, säger han skämtsamt.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons