Anders Pihlblad stoppas från TV4-uppdraget

Anders Pihlblad stoppas från TV4-uppdraget

Anders Pihlblads stoppas från jobbet i sommar.
"Nej, det blir inget",skriver han på Instagram.
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring
Slå på ljud

Det var på jobbet som kärlek uppstod mellan TV4-profilerna Anders Pihlblad, 51, Henrik Alsterdal, 40. Numera är Henrik en av programledarna för Efter fem, medan maken Anders styr skutan i Nyhetsmorgon. Deras olika arbetstider gör att de inte kan umgås så mycket – men Anders menar att det inte nödvändigtvis är en nackdel.

– Jag jobbar morgon och han kväll, det gör att det blir att vi ibland inte tillbringar den tid vi vill ihop. Men samtidigt gör det att vi aldrig tröttnar på varandra, har Anders Pihlblad tidigare sagt till Hänt.

Eftersom de båda jobbar i TV4-huset händer det även att de springer på varandra i korridorerna.

– Även om det är korta stunder så jobbar vi ju trots allt under samma tak.

När Hänt pratade med Anders i höstas berättade han mer om sin kärlek.– Det är min livskamrat. Vi har vuxit ihop på ett sätt jag inte trodde man kunde göra. Vi gillar inte att vara ifrån varandra och har väldigt roligt tillsammans och hittar på mycket saker när vi är lediga, sa han då.Makarna har två barn ihop och de verkade inte som att de har några planer på att utöka familjen ytterligare.Anders Pihlblads lycka med maken Henrik AlsterdalLäs mer

– Vi är jätteglada och tacksamma över att ha två så fina barn. Det är precis lagom. Dessutom har jag uppnått en mogen ålder nu.

Anders stoppas från jobbet

Förutom att Anders starkt kopplas till Nyhetsmorgon har han även synts jobba som reporter för TV4 på Almedalsveckan på Gotland i flera år. Men det blir ett undantag i år – detta skriver Anders själv på sin Instagram. Till en bild på sig själv från ett tidigare år på Almedalsveckan skriver han besviket:

“Nej, det blir inget Almedalsveckan i sommar. Inställt”, skriver han och syftar på att coronaviruset gör så att arrangemanget ställs in.

För Hänt berättar Anders mer.

“Det är förstås tråkigt att inte kunna göra partiledarintervjuerna från min gamla hemstad i år men jag kommer att ha fullt upp ändå. Det blir till att jobba med Nyhetsmorgon på fastlandet istället”, skriver han i ett meddelande.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN