TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Öfvergårds ilska mot Maria Lundqvist i Anders knackar på

16 nov, 2020 
Anders
Anders Öfvergård får nog av Maria Lundqvist krav i kvällens Anders knackar på.
Till slut blir han så upprörd att han lämnar rummet.
– Detta har gått åt helvete! Jag pallar inte mer, säger han i programmet.
Annons

I kvällens avsnitt av Anders knackar på är Anders Öfvergård hemma hos skådespelaren Maria Lundqvist, 57, och hennes pojkvännen Kristoffer Hellström, 36.

De bygger om badrummet och paret har bestämt sig för att de vill ha en väldigt speciell glasmosaik på väggarna. Men det blir problem och hantverkarna tvingas ta bort allt. Detta göra Anders Öfvergård väldigt upprörd då han upplever att Maria Lundqvist och hennes sambo har varit omständiga i valet av kakel och bestämt sig för ett väldigt speciellt kakel – trots att han varnat dem. Han tycker att det hela har skenat iväg

– Jag ångrar jättemycket att jag sa ja till det här, säger Anders Öfvergård och lämnar Maria Lundqvist och hennes pojkvän och går ut från huset.

– Allt måste ju ner. Alltså det är så mycket jobb, så mycket pengar. Usch jag blir så ledsen att jag kan gråta, säger Maria Lundqvist.

TV4-profilens hårds ord: ”Åt helvete”

Anders Öfvergård har gått ut på tomten och sitter och ser bedrövad ut.

Annons

– Detta har gått åt helvete! Jag pallar inte mer, jag orkar inte mer. Det blir ingen mer Anders knackar på, ingenting funkar. Alltså jag skiter i det här nu, säger han.

Sedan får tittarna se en uppgiven Maria Lundqvist när hon står i det ofärdiga badrummet, och det är inga glada miner.

– Det känns väldigt sorgligt, jag känner mig lite ledsen.

Anders Öfvergårds överraskning efter ilskan

Även Anders Öfvergård märker av att skådespelaren inte är glad när han besöker henne dagen efter.

– Det har inte blivit som vi ville med badrummet och Maria är jävligt ledsen. Hon har en vision över hur hon vill att det ska se ut och det har inte blivit så. Det är supersvårt att sätta den här glasmosaiken och det har jag försökt att förklara, säger TV4-profilen och fortsätter:

– Vi håller inte med varandra. Hon tycker att det måste gå och jag säger att det är skitsvårt.

Annons

Han går och sätter sig vid Maria Lundqvist och hennes sambo Kristoffer medan de håller på att jobba ute i trädgården.

– Hur känns det? frågar han.

– Jag tyckte du gick på väldigt hårt igår. Och la någon sorts skuld på att vi hade valt ett material. Och jag tycker att det är fel. Det känns inget kul.

Anders Öfvergård förstår dem och påpekar samtidigt att de måste riva ner all mosaik som de satt upp. Men han kommer också med ett positivt besked:

– Vi kommer göra om badrummet, och ni får ett badrum som ni vill ha. Så ser jag på det, avslutar han med och kramas med Maria.

FOTO: TV4

Annons