Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Öfvergård om felsteget i Arga snickaren - ångrar enormt

20 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Anders Öfvergård pratar ut om felsteget i Arga snickaren
Anders Öfvergård talar ut om en händelse i Arga snickaren som får honom att må dåligt även idag när han gästar Breaking news med Filip och Fredrik.
Annons

Från att ha varit en av Sveriges mest kända tv-snickare har Anders Öfvergård, 50, lämnat tv-programmet Arga snickaren bakom sig. Sedermera syns han i stället som programledare för Robinson på TV4. I en intervju i Breaking news med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson blickar Anders Öfvergård tillbaka på sin tid i Arga snickaren. Programledarna frågar honom om han någon gång får ångest, varpå Anders direkt kopplar det till saker han ångrar.

– Jag vet inte riktigt om jag har så mycket ångest. Det är klart att jag har gjort dumma saker som man ångrar, självklart, säger han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter:

– Först har jag ånger och stryker mig längs väggarna och sedan får jag ångest och då pratar jag med alla jag har berört.

När programledaren Filip Hammar hör Anders ord frågar han sig vad det är för dumma saker som Anders Öfvergård ångrar att han gjort.

Annons

– Vad var det senaste du gjort som var dumt? frågar Filip Hammar.

Anders tänker till och frustar.

– Jag kanske var elak mot någon och så skäms man över det, säger Anders Öfvergård.

– Typ vem? frågar Filip Hammar tillbaka.

Anders Öfvergård tänker tillbaka på ett felsteg han gjorde under arbetet av Arga snickaren som han ångrar än i dag. Han berättar att han en gång var för hård mot en kollega i stridens hetta.

– Jag var jävligt dum mot Pontus Ericsson, som var min lilla sidekick i Arga snickaren. Det kan jag ångra enormt, säger han och fortsätter:

– Jag tyckte inte att han engagerade sig tillräckligt i det vi gjorde, det programmet vi gjorde. Och då tryckte jag rätt långt, så han kom faktiskt inte tillbaks på två dagar.

Programledarduon blir överraskade och utbrister ett förvånat ”oj” i kör.

– Jag ifrågasatte honom oerhört hårt skulle jag säga, avslutar Anders Öfvergård.

FOTO: Kanal 5

Annons