LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anders Lundins hustru har satt ner foten – efter beteendet: ”Skäms”

16 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Anders Lundin
Anders Lundin har levt tillsammans med sin fru i många lyckliga år.
Men i en ny intervju berättar han om en tillsägelse som lämnade honom generad.
– Då skäms jag lite, berättar han i podcasten Värvet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”Brand logo
Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”

Anders Lundin, 65, en man med många järn i elden, är tillbaka i säsongens Robinson som programledare. Men när han inte leder expeditionen på Malaysia är det familjen som står i centrum.

Anders, som träffade kärleken Karin Ryhed Lundin, 51, för nästan två decennier sedan är en lyckligt gift tvåbarnsfar. Men det finns toppar och dalar i alla relationer. Nyligen delade han en av dalarna i podcasten Värvet.

Anders Lundins hustru har satt ner foten – pratar för mycket om sig själv

Karin och Anders gifte sig 2003. Paret träffades redan 1999 när Kerstin körade bakom Anders i en show på Mosebacke i Stockholm.

Men även om paret har haft en lång och kärleksfull relation finns det ett personlighetsdrag som hustrun inte uppskattar hos Anders – och det kommer upp när programledaren av podcasten Värvet har svårt att få en syl I vädret.

Annons

– Min fru säger att hon tycket att det är helt sjukt att jag kan sitta och prata såhär länge om mig själv. Och då skäms jag lite, säger Anders.

Anders Lundin håller familjelivet privat

Lundin värnar om att hålla sitt familjeliv privat. Han delar sällan bilder på sina två barn, Adrian, 17, och Mathilda, 15, på sociala medier, istället svämmar flödet över av jobbrelaterade uppdateringar. Men i en intervju delar han glädjen över vilken bra matchning han och frun Kerstin är.

– Vi tycker så klart väldigt mycket om varandra. Vi har roligt, känner igen oss i varandra, och har förståelse för varandras sätt att vara och reagera. Det tror jag är viktigt: Som hon uppfattar mig, tycker jag stämmer med hur jag är, säger han till Expressen.

FOTO: TT

Annons