TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Lundin: "Allt för Sverige har vunnit en Emmy"

22 nov, 2016 
Lina Arvidsson
"Allt för Sverige" har vunnit en Emmy - ett av tv-världens mest prestigefulla pris och Anders Lundin var på plats i New York för att ta emot priset.
Annons

Tv-programmet “Allt för Sverige” vann i natt en Emmy i klassen Non-Scripted Entertianment. En överlycklig Anders Lundin, 58, var på plats i New York och tog emot det prestigefulla priset.

– Det är otroligt häftigt att det händer, säger programledaren Anders till TT.

Han fortsätter;

– Vårt program var bäst! Otroligt häftigt! Och så roligt, det är så många som har jobbat så otroligt hårt och tyckt att vi har en guldklimp i handen, ett underhållningsprogram som rör hjärtan och väcker känslor hos deltagarna och tittarna, och även hos dem som jobbar med det.

I dokusåpan kommer svenskättade amerikaner till Sverige för att få veta mer om sina rötter och få träffa sina svenska släktingar. Med sin vinst slog “Allt för Sverige” därmed sydkoreanska ”I can see your voice”, brasilianska ”Adotada”, brittiska ”Gogglebok”.

“Allt för Sverige” började sändas 2011. Just nu sänds sjätte säsongen på SVT.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons