LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis oro – efter maken Anders Jensens otäcka hälsobesked

22 maj, 2024 
Linn Seipel
Angelica Hedlund
anders jensen charlotte perrelli
Anders Jensen är en framgångsrik företagsledare med mycket för sig.
I en ny intervju med Hänt berättar han att de långa dagarna och sena nätterna börjat märkas på hälsan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Anders Jensen, 47, och Charlotte Perrelli, 49, har varit gifta i snart 10 år, något de planerar att fira med att andra bröllop! Kärleken sprudlar således fortfarande mellan paret som sedan ett tag tillbaka är bosatta på Marbella, i Spanien, tillsammans med sina söner.

Däremot är det inte alltid Anders hinner vara hemma med familjen. Hans yrke som entreprenör och företagsledare innebär nämligen en hel del jobb och mycket resande. Något som inte bara sliter på relationen – utan också hans hälsa.

Anders Jensen om krävande stressen – får yrselattacker

I en ny intervju med Hänt berättar Anders att Charlotte inte sällan uttrycker sin oro för honom, särskilt då han på senare drabbats allt mer av svår yrsel.

Annons

– Det är väl inte optimalt, men under perioder funkar det ganska bra. Min största tillgång är att jag har ett ganska högt driv när jag gör saker och ting, men det kanske också är min största belastning. Det gör att jag har svårt att hitta balansen i det där och ibland kanske jobbar och reser lite väl mycket, säger Anders till Hänt och fortsätter:

– Jag är lite dålig på det, vilket gör att jag ibland kan få lite yrselattackar och lite sådant vilket inte är så bra. Men just nu så mår jag väldigt bra och tycker att jag har en bra balans, men under våren har jag kanske jobbat lite väl mycket.

Anders Jensen plan för sommaren – med Charlotte och sönerna

Anders förklarar att företaget går väldigt bra, och att omsättningen under flera års tid ökat kraftigt. Något han menar är fantastiskt kul – men som kommer med baksidan att arbetsbördan ökar.

– Jag tror att det mest är stressrelaterat, men sen blir det lite så när man är ute. Det är oregelbunden sömn. Man kanske går upp tidigt för att hinna med ett plan, sedan är det någon middag man måste vara på tills sent. Men det är inga problem så länge man har balans.

Men lite härlig återkoppling ligger förhoppningsvis runt hörnet för Anders, tillsammans med sin familj.

– Jag ska definitivt försöka vara ledig i sommar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons