Anders Jensens kärleksord till Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders

Anders Jensen är upp över öronen förälskad i sin hustru Charlotte Perrelli.
Nu berättar han om känslorna i ett inlägg på Instagram.

Det var fem år sedan schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 45, gifte sig med sin kärlek Anders Jensen, 43. Makarna har sönerna Adrian och Alvin ihop och Charlotte har även barnen Angelo och Alessio sedan en tidigare relation.

För ett par veckor sedan gästade Charlotte och Anders Tillsammans med Strömstedts och för Jenny Strömstedt, 47, berättade maken hur han egentligen känner för Charlottes karriärval.

– När vi köpte hus till exempel, i Spanien, så ville jag verkligen inte att det ska komma ut. Men så två dagar efter att vi har tillträtt så kan man gå någon form av virtuell husvisning hemma hos oss med bilder på alla rum, alla prislappar, rubbet, sa han i programmet.

Makarna i Tillsammans med Strömstedts

Något flera TV4-tittare reagerade på var hur Anders Jensen tittade på sin hustru när de var med i Tillsammans med Strömstedts. I kommentarsfältet till ett inlägg på Instagram är det flera följare som påpekar upptäckten.

Tack för ett fint avsnitt med äkta känslor”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

Grät nästan när jag såg Anders blickar på dig och alla dessa känslor. Så underbart att se!”.

Efter all fin feedback från TV4-tittarna valde Anders att skriva ett inlägg på Instagram.

”Stort tack för all feedback efter programmet. Vi har fått så oerhört mycket reaktioner, fina kommentarer, direktmeddelanden, mail etc. Jag hade så gärna velat svara alla personligen, men det är omöjligt så jag vill bara kort säga, tack alla”.

Anders Jensens kärleksord till hustrun

Att Anders är väldigt kär i sin hustru råder det ingen tvekan om. I ett nytt inlägg på Instagram väljer han att berätta om sina starka känslor för Charlotte.

”Min kärlek mitt liv”, skriver han intill en bild på schlagerdrottningen i en solstol.

”Briljant foto på frugan!”, hälsar en person i kommentarsfältet.

”Du är inte bara vacker du är en underbar människa”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT