LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Jensens helvändning med kroppen – nu tvingas han tänka om

20 jan, 2024 
Anders Jensen
Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever lyckliga i Spanien.
Nu delar Anders med sig av sina funderingar kring sin kropp och träning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Entreprenören Anders Jensen, 46, och kärleken Charlotte Perrelli, 48, bor i skrivande stund i Marbella, i Spanien. Ihop har de de gemensamma sönerna Adrian och Alvin, Charlotte har sedan tidigare äldsta sonen Angelo och Anders har dottern Izabella.

Efter ett långt och trevligt jul och nyårs- firande är det nu tillbaka till de vanliga rutiner för familjen. För Anders innebär det bland annat träning, något han nu öppet berättar om för sina följare.

Anders Jensen om kroppen: ”Aldrig vägt så mycket”

På sina sociala medier brukar Anders titt som tätt dela med sig av bilder då han är ute och sportar. Både tennis och golf är återkommande och verkar vara stora favoriter hos entreprenören.

Men nu visar Anders upp en något ny sida. Det är i en Instagram-story som han delar en bild från vad som ser ut att vara ett gym. På bilden står han framför en spegel i träningskläder.

Annons

Till bilden skriver han:

”Den här jäkla julmaten, och godiset... Har aldrig vägt så mycket som nu. Blev milen på löpbandet innan jag tar helg. Plask-blöt.”

Det verkar alltså som att det nya året bland annat innebär nya träningsrutiner för Anders del.

Charlotte Perrelli om att vara hälsosam: ”Det är viktigt”

Men det är inte bara Anders som fokuserar på träningen. Även Charlotte är väldigt mån om att må bra och vara hälsosam, något hon ofta delar med sig av på sin blogg och sociala medier.

– Jag tycker det är viktigt att må bra och jag är väldigt noggrann med det jag åtminstone kan försöka påverka, som sådana här åldersgrejer som kanske kommer för att man äter fel eller inte tränar tillräckligt. Jag försöker till exempel äta mindre socker för jag tror inte det är hälsosamt, har hon tidigare sagt till Damernas värld.

Hänt har sökt Anders.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons