TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anders Jansson har tre barn – det gör äldsta dottern Rebecca i dag

29 okt, 2020 
Anders Jansson och dotters Rebecca
Den folkkäre Skånekomikern Anders Jansson har tre barn: Rebecca, Max och Leo.
Det här sysslar det äldsta barnet med i dag!
Annons
De medverkar I Let's dance 2020Brand logo
De medverkar I Let's dance 2020

Anders Jansson slog igenom med dunder och brak i SVT:s humorserie Hipp hipp!, där han och parhästen Johan Wester gjorde sketcher ihop. Sedan dess har han hållit sig i offentligheten, bland annat som programledare i Melodifesten, deltagare i Let's dance och som fast paneldeltagare i den senaste säsongen av Bäst i test.

I Let's dance gick det så där för den gamla lundaspexaren som insjuknande under programmet och tvingades hoppa av.

”Jag kommer tyvärr inte att medverka i fredagens ’Let’s dance’. Jag mår bättre, men känner mig ännu inte fullt frisk. Hoppas på nästa vecka”, skrev Anders Jansson på Twitter.

Anders Jansson tävlar med Carolina Gynning

Så blev det alltså inte, utan på grund av fortsatt sjukdom tvingades han lämna tävlingen då reglerna är sådana att deltagarna inte får missa fler än en fredagsfinal.

– Jättesorgligt och jättetråkigt. Men det känns som rätt beslut både för mig och min kropp, men också för de andra i programmet, som menar att det vore orättvist att stå över ytterligare ett program, sa Anders Jansson i en intervju i Efter fem.

Annons

Under torsdagen tävlar Anders Jansson ihop med Carolina Gynning i TV4:s Bytt är bytt. De spelade båda ihop i komediserien Lingonligan som sändes 2018 och ska nu alltså försöka list ut värdet på ett gäng antikviteter.

Anders Janssons privatliv

Anders Jansson lever nu ihop med sin fru Katja Brigge. Hon är filmproducent och ligger bakom filmer som The Bear (2018), Man utan riktning (2015) och Regn (2014). De driver också en bolag ihop som heter An-dykat. De har tillsammans två barn, äldsta sonen Max och yngsta sonen Leo. De bor ihop i Anders Jansson födelseort Lund.

Anders Jansson har också en dotter från ett tidigare förhållande med Anna Gislén. Dottern heter Rebecca Gislén och är nu 27 år. Hon jobbar som grafisk designer. Pappan delar ofta med sig av tips på filmer och böcker på sin Instagram, men håller sig från att dela bilder på sina barn.

Anders Jansson och dotter Rebecca 2012.

Men för åtta år sedan var faktiskt Rebecca Gislén och Anders Janson med på tv ihop. Det var i SVT:s naturserie Fridlyst med Mattias Klum. Och på hennes Instagram kommenterar pappan ofta fint och kärleksfullt.

Bild: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons