Anders Bagges sorg efter plötsliga dödsfallet i familjen

Anders Bagge

Tidigare i vår vändes Anders Bagges vardag upp och ner när en nära familjemedlem hastigt gick bort.
Nu berättar TV4-profilen om sorgen efter dödsfallet.
– Känts tungt, skriver han i ett inlägg på Instagram.

I realityserien Cirkus Bagge fick tittarna följa Anders Bagge, 52, och Johanna Lind Bagges, 48, förberedelser inför sitt bröllop, som ägde rum för två år sedan. Sedan dess har fansen fått nöja sig med att se Anders i Idol, där han är en av jurymedlemmarna. Huruvida det blir en till säsong av Cirkus Bagge är ännu oklart och TV4-profilen har endast lämnat ett kryptiskt besked om realityseriens framtid.

– Det är inget på gång nu och ingen som har frågat om det. Men det var väldigt kul med Cirkus Bagge, har Anders tidigare förklarat för Hänt.

Både Johanna och Anders är flitiga användare av sociala medier så tills dess får följarna hålla till godo med att hänga med makarna via deras Instagram-konton.

Anders Bagge om familjetragedin

I april gästade Anders Bagge Malou von Sivers, 67, intervjuprogram Malou efter tio. Han öppnade då för första gången upp sig om en stor familjetragedi.

– Vi har haft en väldigt sorgsen påsk, då min farbror gick bort i corona, säger han i programmet.

Enligt Anders föll farbrodern ihop i sitt hem och fördes då med ambulans till sjukhuset. Efter att ha blivit förflyttad till en annan avdelning drabbades han av corona. Dödsfallet kom som en chock för Anders.

– Det har varit en väldigt sorgsen tid. Han betydde så mycket för mig. Han var så lik min pappa, säger han i Malou efter tio.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Sorgen efter plötsliga dödsfallet

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Anders mer om sorgen efter sin farbroders bortgång.

”Älskade den här gubben så mycket Farbror Classe. Idag är det begravning känts tungt i flera dagar”, skriver han intill en bild på släktingen.

I kommentarsfältet stöttas Anders av sina följare.

”Beklagar. Styrkekram”, skriver en person i en kommentar.

”Så lik dej. Beklagar sorgen bästa Anders Bagge”, hälsar en annan.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT