Anders Bagges relation till Johanna Lind Bagges son Daniel

ANDERS BAGGE, JOHANNA BAGGE, DANIEL LIND CLAUSSEN

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge har varit gifta i drygt fyra år. Johanna har en son från ett tidigare förhållande och så här är Anders relation till honom!
1:13

Efter reklamen: Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssaga

(1:13)

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har varit äkta makar i snart fyra år och kärleken sprudlar än idag för paret. Men Anders och Johannas vänskap sträcker sig faktiskt långt tillbaka. Innan bröllopsklockorna ringde för paret så hade de nämligen känt varandra i 16 år.

Men det var alltså under ett fantastiskt och härligt sommarbröllop i augusti 2018 som de sa ja till varandra. I slutet av vigseln kom deras hundar upp på en blomster-klädd scen och följde sedan brudparet ut.

Johanna har sonen Daniel, 21, från ett tidigare förhållande med exet Djon Claussen och med tanke på att Anders och Johanna känt varandra så pass länge så har Anders minst sagt kommit nära sin bonus-son.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Bagges lycka – är gudfar

Anders har alltid varit väldigt barnkär och han och Johanna har varit öppna med att de velat skaffa barn ihop. Paret hade tidigare planer på att åka till Danmark för att göra en insemination. Men paret gav sedan upp gravidkampen och berättade att det inte blir några gemensamma barn för deras del.

Anders kärlek till barn är däremot inget som förändrats. För några år sedan blev han gudfar till Alina och Anders har tidigare berättat för Aftonbladet om barnlösheten. Däremot är lyckan total eftersom han blivit gudfar!

– Det känns sorgset, men vi har blivit gudföräldrar till den här lilla tjejen Alina som är dotter till en god vän till oss. Jag fyller 52 år i januari och det finns väl en mening med det här också. Jag tror att jag kommer att njuta av att vara en väldigt fin hundjesus istället och sedan försöka ge Alina så mycket jag kan, sa Anders Bagge då.

Idag har Anders blivit gudfar ytterligare en gång och på hans sociala medier visar han gärna upp den stora kärleken till dem.

”Hur kul är det att vara Gudfar! Känner mig lite som Farfar Bagge, handlade lite när vi va på Mallorca. Så otroligt roligt att titta på alla dessa minikläder.”, skriver han på Instagram.

Så är Anders Bagges relation till bonus-sonen Daniel

Men hur är egentligen Anders relation till bonus-sonen Daniel? Johanna har tidigare berättat om deras relation och deras första möte.

– Första gången vi träffades var på en middag hemma hos Anders tillsammans med några andra vänner. Jag var då gift och hade med mig min lilla son Daniel. Jag minns att det var något speciellt med Anders eftersom han direkt dök ner på golvet och lekte med Daniel medan alla andra vuxna satt och åt middag, sa Johanna till tidningen Hemtrevligt och fortsatte:

– Jag insåg att han är en person med ett stort hjärta – och så känner jag även idag. Vi fortsatte ha kontakt efter det där mötet men har under alla år bara umgåtts på ett vänskapligt plan.

Idol-Erik Elias om sin mormors gåva till Anders Bagge

Se klippet här!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!