Anders Bagges ord om relationen till Laila Bagge

Anders Bagge är sedan många år tillbaka lyckligt gift med Johanna Lind.
Men innan dess var han tillsammans med Laila Bagge.
Nu berättar Anders för Hänt om relationen till exfrun idag.

Det var två år sedan Anders Bagge, 53, och Johanna Lind, 48, gifte sig under en romantisk ceremoni – något som vi kunde följa i realityshowen Cirkus Bagge på TV4Sedan dess lever de tillsammans i ett hus på Ekerö med sina många hundar.

Och kärleken till Johanna går inte att ta miste på när Hänt pratar med Idol-jurymedlemmen. Precis som man genom parets sociala medier kan bevittna tror Anders att det är parets gemensamma humor som för dem samman.

– Vi har väldigt kul tillsammans. Men sen tillåter vi också varandra att vara entreprenörer, vi jobbar väldigt mycket på olika håll. Och vi trivs båda väldigt bra. Vi är båda hemmagrisar som älskar att titta på film.

Anders Bagge om relationen till Liam Pitt

Men Anders har även varit gift en gång tidigare. Laila Bagge och Anders Bagge var gifta i sju år mellan 1995 och 2002. Efter giftermålet satt exmakarna i Idol-juryn tillsammans och Laila Bagges son Liam Pitt har tidigare berättat för Hänt om den nära relationen till Anders.

– Jag har ju känt Anders hur länge som helst. Han har varit som en morbror för mig, fanns alltid där, sa Liam då och fortsatte:

– Men nu har jag glidit ifrån honom lite. Jag har inte träffat honom på hur länge som helst. Det är lite synd kanske men det är helt bra mellan oss fortfarande så. Jag gillar ju Anders väldigt mycket.

Även Anders har pratat med stora ord om Laila son, även om han också medger att kontakten varit alltmer sporadisk sedan Laila slutade som medlem i Idol-juryn.

– Ja, gud. Det är en jättefin kille. Jag pratade med honom för inte så länge sen. Det är en väldigt fin kille med fina värderingar.

Orden om Laila Bagge

Men hur är egentligen relationen mellan Anders och Laila? För Hänt berättar han att de båda exmakarna inte har något emot varandra – men de är inte heller bästa vänner.

– Vi har ingenting emot varandra. Det är bara det att den tiden jag har spenderar jag antingen med jobb eller hemma. Då har jag en liten klick med människor som jag umgås med. Jag gillar att ha den här ensamtiden, säger Anders och fortsätter:

– Jag umgås helt enkelt med människor som kan stå ut med att jag inte hör av mig på två veckor.