Anders Bagges nya glädjebesked med hustrun Johanna

Anders Bagge om relationen med Johanna Lind.

I programmet Cirkus Bagge fick tv-tittarna se Anders Bagge och Johanna Lind i både glädje och gräl.
Nu berättar Idol-profilen om parets relation idag.
– Vi bråkar nästan aldrig, det behöver vi inte, säger Anders Bagge.

Anders Bagge, 52, gifte sig med kärleken Johanna Lind, 48, i augusti 2018. I egna tv-programmet Cirkus Bagge fick tv-tittarna följa med parets färd mot bröllopet.

När det närmade sig den stora dagen för bröllopet var olyckan framme och Anders bröt benet när han spelade fotboll. I Cirkus Bagge filmades det när han lyftes in i ambulansen för att åka till St Görans sjukhus.

Trots benbrott blev det både bröllop och bröllopsvals – även om Anders fick gå med käpp under själva vigseln.

Anders Bagge och Johanna Lind går gärna på röda mattan tillsammans.

Anders Bagge och Johanna Lind går gärna på röda mattan tillsammans.

För Hänt berättar nu Anders Bagge att det var en jobbig tid då han hade väldigt ont efter benbrottet.

– Sedan hade jag väldigt otur under Cirkus Bagge när jag bröt mitt ben. Jag mådde inte så bra. Det gjorde fruktansvärt ont och jag hade svårt att sova. Så det var inte ultimata förutsättningar, säger han till Hänt.

Bråk framför kamerorna

I Cirkus Bagge visade Johanna Lind och Anders Bagge upp privata stunder i deras liv tillsammans. Bland annat berättade de om sin stora barnlängtan.

Men även ett gräl fångandes av kamerorna. Vid ett tillfälle blir paret så osams att Johanna Lind väljer att lämna huset.

– Igår vart det kaos, cirkus. Det känns inget bra. “Pang” sa det bara så var vi jätteosams. Och vi är inte överens ännu, utan vi särade på oss och sov på olika platser, sa Anders Bagge i programmet.

Lever varje dag

Nu berättar Anders Bagge för Hänt hur hans och Johannas relation ser ut idag – och han säger att de i stort sett har en grälfri relation.

– Vi bråkar nästan aldrig, det behöver vi inte. Vi går ifrån varandra i tio minuter om det behövs, sedan är det någon som skickar ett meddelande på Whatsapp och säger förlåt, säger Anders Bagge till Hänt.

Anders Bagge och Johanna Lind gifte sig framför tv-kameror 2018.

Anders Bagge och Johanna Lind gifte sig framför tv-kameror 2018.

Med Johanna Lind vill han göra det bästa av varje dag.

– Vi försöker leva efter konceptet att man lever inte en gång, man lever varje dag, man dör en gång, säger Anders Bagge.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT, Eero Hannukainen/TT, Patrik Österberg/TT