TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anders Bagges första ord – efter stora familjetragedin

22 apr, 2020 
Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge.
Nu berättar Anders Bagge om den tunga sorgen.
– Han betydde så mycket för mig, säger han i Malou efter tio.
Annons
Anders Bagge och Johanna Lind BaggeBrand logo
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Anders Bagge, 52, gifte sig med kärleken Johanna Lind, 48, i augusti 2018. I egna tv-programmet Cirkus Bagge fick tv-tittarna följa med parets färd mot bröllopet.

När det närmade sig den stora dagen för bröllopet var olyckan framme och Anders bröt benet när han spelade fotboll. I Cirkus Bagge filmades det när han lyftes in i ambulansen för att åka till St Görans sjukhus.

Trots benbrott blev det både bröllop och bröllopsvals – även om Anders fick gå med käpp under själva vigseln.

För Hänt berättade Anders Bagge för några veckor sedan att det var en jobbig tid då han hade väldigt ont efter benbrottet.

– Sedan hade jag väldigt otur under Cirkus Bagge när jag bröt mitt ben. Jag mådde inte så bra. Det gjorde fruktansvärt ont och jag hade svårt att sova. Så det var inte ultimata förutsättningar, sa han då till Hänt.

Anders Bagge pratar om sin ångest i Helt sjuktBrand logo
Anders Bagge pratar om sin ångest i Helt sjukt

Tunga familjesorgen

I Malou efter tio får tittarna se när Malou kommer hem på besök hos Anders Bagge och hustrun Johanna. Bland annat berättar Anders Bagge om en tung familjesorg i sviterna av corona.

– Det blir ju väldigt påtagligt faktiskt. Vi har haft en väldigt sorgsen påsk, då min farbror gick bort i corona. Så det känns lite som att det klättrade på, säger han och fortsätter:

– Han ramlade ihop i sin lägenhet. Sen hämtade ambulansen honom, och då sa de på sjukhuset att han inte hade corona. Men sen flyttades han och fick corona. Så det har varit en väldigt sorgsen tid. Han betydde så mycket för mig. Han var så lik min pappa, säger Anders i programmet.

FOTO: TT

Annons