ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anders Bagge om bröllopet – uppträdde med Martin Stenmarck: ”Nervös”

31 aug, 2023 
Martin Stenmarck
Martin Stenmarck har inte synts till mycket under sommaren men nu står det klart att han firat kärleken.
Det berättar Anders Bagge som uppträtt på samma bröllop som artisten.
– Det var ett helt otroligt bröllop, helt fantastiskt verkligen, säger Anders till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 50, spelade på Solliden sessions i somras. Men efter konserten på Öland har han hållit sig borta från rampljuset. Inte heller på Instagram har fansen kunnat ta del av vad han haft för sig. Martin har nämligen inte uppdaterat med något inlägg sedan i början av sommaren.

Martin Stenmarck och Anders Bagge på bröllop – berättar om otroliga tillställningen

Nu står det i alla fall klart att Martin varit och firat kärleken. Han har nämligen sjungit på ett bröllop och tillställningen gästades även av Anders Bagge, 55. Det är under en intervju med Hänt där Anders berättar om sin musikkarriär som han kommer in på kärleksfesten som både han själv och Martin Stenmarck gästat.

– Jag är alltid nervös för att gå upp på scenen, man är nervös att rösten ska hålla och så men jag får jobba med mitt självförtroende hela tiden. Jag sjöng faktiskt på ett bröllop nu på Öland för en av mina bästa vänners dotter. Markus och Fanny gifte sig och då var jag på scenen, Patrik Isaksson var på scenen och Martn Stenmarck var på scenen, samt Fredrik Svan. Det var ett helt otroligt bröllop, helt fantastiskt verkligen, säger Anders till Hänt.

Annons

Han fortsätter:

– Där sjöng jag till brudparet så jag sjöng en låt som jag har skrivit. Så det kommer säkert bli lite spännande saker framöver men jag har inte bråttom med musiken, jag ska göra musik och skriva en skiva. Men jag ska se till att jag skriver den som jag gjorde från början, när musiken var min hobby, inte när det var min profession. Utan jag ska skriva låtar från mitt hjärta och bara jag är nöjd så blir jag glad.

Martin Stenmarcks tystnad – planerna för hösten

För Anders väntar nu en spännande höst med Idol och för Martin är det snart dags att ge sig ut på turné. I höst ska han nämligen ut och hedra Elvis Presley.

Det återstår däremot att se om Martin gör comeback på sina sociala medier. Kanske håller han på med något spännande projekt just nu och därav tystnaden?

FOTO: TT

Annons