LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ana Diaz tårar i Så mycket bättre – efter orden om uppväxten

28 nov, 2020 
Ana Diaz och farmodern Pilar Molina
När Ana Diaz barndom och släkt kommer på tal i Så mycket bättre tar känslorna över, och artisten kan inte hålla tillbaka sina tårar.
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020Brand logo
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

Det blev en känslosam kväll för artisterna i Så mycket bättre. Inte minst för Ana Diaz. Hon har ju tidigare berättat om att hon inte mådde så bra under inspelningarna.

En dag, när artisterna skulle åka till ett äldreboende för att sjunga, noterade tittarna att hon saknades. Anledningen var att hon vaknat upp med en rejäl ångest och var tvungen att kontakta artistkollegan Lisa Nilsson. Hon kontaktade i sin tur en sjukvårdare som bestämde att Ana Diaz skulle ta ledigt under sex timmar.

”Han gav mig lugnande och...minns mest att det kändes som om jag smälte samman med sängen, att Lisa satt kvar på min sängkant, sen somnade jag”, skriver Ana Diaz i ett inlägg på Instagram.

Mammans ord om Anas uppväxt

I kväll blir det känslosamt av en annan anledning. Artisten får nämligen se ett klipp från sin mamma som berättar om uppväxten.

– Musiken har alltid funnits i Anas liv, säger Arja Söderfeldt, Ana Diaz mamma.

Annons

Hon fortsätter:

– När hon var liten lade jag märke till att om vi lyssnade på en låt på radion så kunde jag efter två veckor säga: ”Den där fina sången, hur gick den?”. Och hon sjöng den. Jag tänkte: ”Oj, då. Hon memorerar på ett väldigt bra sätt”, berättar Arja Söderfeldt.

Tårarna efter farmoderns hälsning

Ana Diaz blir uppenbart rörd av att se sin mamma, och ögonen tåras. Det blir inte mindre känslor när hennes farmor, Pilar Molina, kommer på tal. Hon var också artist och verkar vara en stor förebild för Ana Diaz.

– Jag sjunger om henne i 100. Pappas mamma, värsta divan, säger hon och får sedan en hälsning av farmodern.

Då brister det för Ana Diaz och tårarna börjar rinna.

– Hon sa att hon ska kolla på alla avsnitt. Vad gullig hon är, säger Ana Diaz och tårkar kinderna.

– Hon är 90. Det kan man inte tro, säger hon.

Bild: TV4/Cmore

Annons