Artikeln innehåller reklamlänkar

Amy Diamond och Charlie Gustafssons distansförhållande

Amy Diamond och Charlie Gustafsson

Charlie Gustafsson berättar om hur han och flickvännen Amy Diamond får kärlekslivet att fungera, trots att de inte alltid hinner ses.
Slå på ljud

Skådespelaren och SVT-profilen Charlie Gustafsson, 27, och artisten och programledaren Amy ”Diamond” Deasismont var i början av veckan på premiären av filmen Lejonkungen. Likt de flesta på plats så var han exalterad över att se filmen.

– Det är helt underbart, jag älskar Lejonkungen och det ska bli skitkul att se vad de gjort med den nu, sa Charlie Gustafsson inför filmvisningen.

Charlie Gustafsson är framförallt känd för sina insatser i dramaserien Vår tid är nu som går på SVT och är aktuell för en fjärde säsong.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Men att ha ett förhållande med en annan nöjesprofil kan vara komplicerat, framför allt när det kommer till att få ihop tid tillsammans.

– Just nu har vi jättemycket tid med varandra nu när det är semester. Just nu är vi lediga båda två och får en lång semester ihop, sa Charlie Gustafsson till Hänt.

Charlie Gustafsson ”Vi lever vårt liv på tåget som vanligt”

Med den nya säsongen av serien Vår tid är nu som spelas in till hösten, blir det lite mindre tid att vara tillsammans med flickvännen Amy Deasismont. Trots att de nyligen deklarerade att de lever lyckligt samboliv. Däremot anser Charlie Gustafsson att det inte är något problem trots att han själv ska arbeta i Göteborg.

– Amy kommer att vara mycket hos mig i Göteborg och hälsa på, det blir mycket pendling fram och tillbaka men det fungerar. Vi lever vårt liv på tåget som vanligt. Det har varit så länge, förklarade Charlie Gustafsson till Hänt.

Han fortsätter att förklara att det gäller att ta en dag i taget men att distansen inte påverkar dem nämnvärt

– Vi tar allting en dag i taget och det har fungerat tidigare, sa Charlie Gustafsson till Hänt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!