AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amelia Widell är Pontus Gårdingers nya flickvän – nu bekräftar hon

04 jul, 2023 
AMELIA WIDELL, PONTUS GÅRDINGER
Pontus Gårdinger har varit singel de senaste åren.
Men nu har han funnit kärleken igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvann Pontus Gårdinger från rampljusetBrand logo
Därför försvann Pontus Gårdinger från rampljuset

Pontus Gårdinger, 58, var 00-talets kanske mest populära programledare, han syntes ständigt i tv-rutan under Kanal 5:s sändningar. Mullvaden och Vem kan slå Filip och Fredrik och Melodifestivalen. År 2021 gjorde han comeback i tv-rutan med Margaux Dietz, 32, i TV3:s satsning Duellen.

Pontus har alltid varit relativt fåordig när det kommer till kärlekslivet. Han har sonen Malte Gårdinger, 22, tillsammans med exet Karin Myrenberg Faber, 55. Pontus och Karin har alltid haft en väldigt bra relation efter att de separerade.

– Vi är inte ihop och ligger inte med varandra. Vi var tillsammans i 13 år, har barn ihop och är väldigt goda vänner. Ingen av oss har träffat någon ny så det finns inget som hindrar att vi ses, sa han till Aftonbladet år 2008 på frågan om hur hans relation till Karin såg ut.

Annons

Hon pekas ut som Pontus Gårdingers nya tjej

De senaste åren har Pontus varit singel, iallafall vad vi vet, men nu visar det sig att han funnit kärleken på nytt. Detta avslöjade podd-profilen och författaren Alex Schulman, 47, i sin podd Alex & Sigges podcast.

– Så var det Hanna, Amandas syster och hennes man Filip och Amelia, du vet Amandas andra syster och hennes nya kille Pontus Gårdinger som du ju känner också, säger Alex till Sigge Eklund i det senaste avsnittet av podden Alex och Sigges podcast.

Det hela handlar om att Alex Schulman berättar om hur de firade midsommar. Alex är gift med Amanda Schulman, 43, och hon har två systrar Hannah Widell, 48, och Amelia Widell, 37.

Amelia tog alltså med sig sin nya kille Pontus Gårdinger till deras midsommarfirande. Pontus son Malte Gårdinger var också med.

Amelia Widell och Pontus Gårdinger bekräftar relationen

I ett meddelande till Hänt kan Amelia nu bekräfta uppgifterna.

”Det stämmer”, skriver hon.

AMELIA WIDELL

Nu bekräftar även Pontus kärlekslyckan.

”Det stämmer. Vi är tillsammans sen ett tag och det känns toppen; är super-härligt!”, skriver han till Hänt.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons