Amelia Adamo otrogen mot sin man: "Glad att det hände"

Amelia Adamo var otrogen mot sin man, men ångrar ingenting. Nu berättar den kända journalisten om sexsveket, sin speciella dildo och hur hennes nya kärlek Lucio Benvenuto är mellan lakanen.

Tidningsdrottningen Amelia Adamo, 70, och ex-maken Thorbjörn Larsson, 72, blev ett apr 1985 och gifte sig sedan fjorton år senare, 1999. Men bara två år efter bröllopet uppdagades det att Amelia hade en affär med journalisten Peppe Engberg, 69.

I podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, berättar Amelia Adamo nu att hon inte ångrar sin affär bakom dåvarande makens rygg.

– Jag har varit otrogen. Det var en historia som hamnade på löpsedlarna. Men jag har ingen ånger över det. Jag var glad för att det hände då, säger hon i podcasten.

Läs också: Babylycka: Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn

I dag lever Amelia Adamo med sin nya kärlek, italienske frisören Lucio Benvenuto, 69. I podcasten tvekar hon inte heller att dela med sig av minst sagt intima detaljer om deras sexliv tillsammans.

– Lucio är italienare, och nu drar jag alla över en kam som att jag hade legat med hela landet, men det har jag inte, och för italienare är kärlek och sex väldigt viktigt. De är fåfänga, hela maskuliniteten är stark hos dem och en del av det är att deras kvinnor inte ska bli besvikna, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag skulle nog beskriva mig som lugn i sängen. Jag bestämmer så mycket annars, så just i sängen vill jag inte bestämma någonting.

Amelia med kärleken Lucio.

Amelia Adamo berättar också att paret fortfarande har sex med varandra minst en gång i veckan och att de gärna schemalägger sitt kärleksmys.

– Jag tycker att det är jättebra att schemalägga sex. Jag kan säga till Lucio att “idag klockan fem så händer det”. Sen går vi hela dagen och tänker på vad som ska hända klockan fem. Det är ett jättebra tips, säger hon.

Och om Lucio inte skulle vara hemma, så har Amelia Adamo en ersättare. I intervjun berättar tidningsdrottningen nämligen att hon också har en mycket speciell sexleksak, försedd med äkta Swarovski-kristaller.

– När jag slutade på tidningen M, så kom tidningen Amelias chefredaktör och gav mig en dildo med Swarovski-kristaller. Jag kan väl säga att jag i alla fall har provat den. Den var väl bra. Jag har kvar den i mitt hus på Dalarö, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs ilska mot mammor – försvarar Jessica Almenäs

Foto: IBL

SENASTE NYTT!