LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amandas kritik mot TV4 efter Bonde söker fru – Jorden runt

22 apr, 2020 
Amanda Bonde söker fru
Amanda Mardal Sundström riktar nu kritik mot klippningen i Bonde söker fru – Jorden runt.
Hon menar att hon redan innan sista avsnittet hade sagt till Andreas att hon inte var intresserad av något mer än vänskap.
– Jag känner inte att min sida av historien kom med riktigt, säger hon till Hänt.
Annons

Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Bonde söker fru – Jorden runt

Amanda Mardal Sundström, 23, var den som fanns kvar sist på bonden Andreas Johanssons gård i Australien. Men det klickade inte fullt ut mellan dem två, och hans hjärta visade sig bulta lite mer för Magdalena som valde att lämna gården.

När Hänt kontaktar Amanda nu berättar hon sin syn på allt kring programmet och hur hon framställdes i sista avsnittet. Hon menar att allt inte riktigt kom med – framförallt den delen då hon säger att hon inte har några kärlekskänslor för Andreas.

– Det enda jag kan va lite besviken på är “vad hände sen”-delen som inte riktigt visar hur det hela gick till. Jag känner inte att min sida av historien kom med riktigt.

Vad menar du blir fel? 

– Några dagar innan inspelningarna till “vad hände sen” sa jag till honom att jag inte var intresserad mer. Dom klippte det så det såg ut som jag blev mer besviken än vad jag faktiskt blev, för jag hade redan innan den inspelningen gått vidare, säger hon.

Annons

Vissa saker är riggade

Hon berättar att det mesta i programmet baseras på riktiga känslor och händelser, men att vissa saker är riggade till en viss del.

Bonde söker fru är ett tv-program som spelar på äkta känslor, men visst var det tillfällen då vi fick lite hjälp på traven, säger Amanda.

Kan du ge något exempel på sådant tillfälle?

– Ibland fick vi till exempel ordnat med ensamtider under dagarna, säger Amanda.

Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runt

Amandas kärleksliv idag

Hon berättar vidare att hon idag inte känner något sug efter att dejta, men att hon dock lärt sig vad hon verkligen vill ha för man.

– Med Bonde söker fru precis avslutat har jag inte hunnit ta nya tag på den fronten, men jag vet nu mer vad jag söker efter i en man. Jag tänker att jag nu lutar mig tillbaka och låter drömprinsen hitta mig istället för att leta.

Har du kontaktat med de andra brevskrivarna? 

– Vi har daglig kontakt i en messenger-grupp, alla nio från speed-datingen. Speciellt nära blev jag och Clara. Hon var min stöttepelare under hela inspelningen och under alla dessa veckor som programmet sänds, vi har många planer på resor och sådär, säger Amanda.

FOTO: TV4/TV4PLAY/CMORE

Annons