LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda Winberg klar för Stjärnornas stjärna 2020

20 feb, 2020 
Amanda Winberg klar för Stjärnornas stjärna 2020
I mars är Stjärnornas stjärna tillbaka med ännu en säsong på TV4.
Artisterna som kommer att medverka i programmet i år är ännu inte släppta, men nu kan Hänt avslöja en av artisterna som vi kommer att kunna följa i vår.
Annons
Allt om Amanda WinbergBrand logo
Allt om Amanda Winberg

Snart kommer Stjärnornas stjärna tillbaka med ännu en säsong på TV4, och snart får vi se svenska kända artister ta sig an genrer de inte är vana vid att sjunga. Förra året var det Andreas Weise som kammade hem vinsten mot Mariette i finalen – och vem blir den glada vinnaren i år?

TV4 har ännu inte gått ut med vilka artister som kommer att medverka i programmet, men förra veckan avslöjade Aftonbladet att vi kommer att få följa Jessica Andersson, Jon Henrik Fjällgren och Nano.

Petra Mede kommer att ta sig an programledarrollen ännu en gång, och i juryn ser vi Kishti Tomita och Jan Gradvall.

Nu kan Hänt avslöja ännu en av artisterna som kommer att medverka i Stjärnornas stjärna! Enligt källor nära produktionen kommer tittarna kunna följa Amanda Winberg, som numera går under artistnamnet AMWIN, i programmet i vår.

”Vad roligt att ni är nyfikna på årets startfält i Stjärnornas stjärna. Amanda är en fantastisk artist som passar utmärkt för formatet. Vi kommer att presentera alla våra stjärnor i Efter fem ikväll, så håll utkik där”, säger programmets pressansvariga Paulina Bånge till Hänt.

Annons

Amanda Winberg – karriär och kärlek

Amanda Winberg har setts i tv-rutan för kanalens räkning tidigare. Hon slog igenom i Idol 2015, där hon hamnade på en andraplats efter att Martin Almgren kammat hem vinsten.

Men det var inte det sista vi skulle komma att se av Amanda Winberg. Det dröjde inte lång tid innan hon fick ett skivkontrakt – idag går hon under artistnamnet AMWIN och har hyllats för sin musik i både svenska och utländska medier.

Amanda syns ofta på röda mattan på olika tillställningar och galor. Under Grammisgalan i början av februari dök hon upp i sällskap av sin nya pojkvän, artisten och producenten Simon Superti.

Stjärnornas stjärna har premiär klockan 20:00 den 14 mars på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: TT

Annons