LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amadeus Sögaard tar avstånd från Runars utspel: ”Inget jag står bakom”

20 apr, 2024 
Amadeus Sögaard sätter ner foten efter pappa Runar Sögaards uttalande.
– Det är beklagligt och tråkigt och inget jag står bakom, säger han efter sin allsvenska debut i IFK Norrköping.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Runar Sögaard – så ser kärlekslivet utBrand logo
Runar Sögaard – så ser kärlekslivet ut

Carola Häggkvist och Runar Sögaards son Amadeus Sögaard har gjort sin allsvenska debut i nya klubben IFK Norrköping.

Tidigare spelade Amadeus för IF Brommapojkarna men i början av året kom beskedet att han byter klubb. I samband med bytet blev det även en flytt för Amadeus och kärleken Matilda Linderoth som nu är bosatta i Norrköping.

Runar Sögaards utspel mot Amadeus tränare

Carola och Runar är såklart stolta över Amadeus fotbollskarriär och de delar ofta med sig av bilder från Amadeus matcher. Men nyligen skrev Runar ett uttalande som har rört upp lite känslor.

Det var häromveckan som Runar uttalade sig om IFK Norrköpings tränare Andreas Alm och ilsknade till för att Amadeus inte fick spela i matchen mot Mjällby.

Annons

”Alm fortsätter bänka generaler och spela med pojkar”, skrev han på plattformen X.

Amadeus Sögaard tar avstånd från Runars uttalande

Nu har Amadeus uttalat sig om det hela. Det är i en ny intervju med Sportbladet som han tar avstånd och tycker att det är beklagligt då hans största fokus är fotbollen.

– Först och främst är det beklagligt och tråkigt. Det är inget jag står bakom eller vill ska komma ut. Sen verkar alla nyhetstidningar tycka att allt som kommer från min familj är plockgodis. Det är tråkigt, men det är som det är, säger han och fortsätter:

– Det är inget som jag vill ska komma ut eller som han ska uttala sig om egentligen. Det är min farsa, det är inte någon som styr över min fotboll, säger Amadeus och tydliggör att han har pratat med sin pappa.

– Men vad jag sa stannar inom familjen.

Amadeus har även tagit upp saken med tränaren Andreas Alm.

– Jag gick till honom och bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att det inte var något jag står bakom. Andreas tog det med en klackspark.

FOTO: TT

Annons