LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-paret i storbråk – produktionens mörkande

15 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lina Gustafsson
Ida Rundberg
Ida Rundberg från Älskar, älskar inte avslöjar bröllopskrisen med nigerianska prinsen Regan Osamuyi.
”Regan hade lite kalla fötter”
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Säsong fyra av Älskar, Älskar inte hade nyligen premiär och en av deltagarna i årets säsong är Ida Rundberg som är gift med den nigerianska prisen Regan Osamuyi Asuen. I programmet kommer tittarna få följa deras kärleksresa när relationen sätts på prov av det långa avståndet mellan makarna.

I förra avsnittet av programmet fick tittarna se korta videos av parets bröllop. Hänt har pratat med Ida som har avslöjat vissa detaljer om bröllopet som tittarna inte fick se.

Älskar, älskar inte-prinsen fick kalla fötter

Att gifta sig är ett väldigt stort beslut att ta, och många känner nog igen sig i nervositeten som kan infinna sig innan ett bröllop. Ida Rundberg berättade för Hänt om bröllopsyran och de kalla fötter som nästan satte stopp för vigseln med nigerianska prinsen.

– Kvällen innan så hade vi det lite svajigt, vi var oense om något och det blev att vi började diskutera. Det va nästan så att Regan hade lite kalla fötter och då blev jag lite irriterad: ”Det kan du ju inte ha kvällen innan”, ”det skulle du ha sagt innan” , berättar Ida för Hänt.

Annons

Även nerverna innan bröllopet var på helspänn vilket man kan förstå efter den turbulenta kvällen precis innan bröllopet.

– Jag var nervös på morgonen och hade fjärilar och var lite så spänd, det va ju ändå ett giftermål: ”har vi tänkt igenom det här”, säger Ida.

Parets planer på ett nytt bröllop

Paret gifte sig i ett rådhus i Nigeria. Det blev inte det bröllopet Ida drömt om, men hon kunde ändå ha överseende med detaljerna då paret planerar att gifta sig igen. Nästa bröllop ska det ske på ett mer romantiskt vis när möjlighet finns.

– Det var ganska oromantiskt. Det va verkligen inte: ”Det här drömmer jag om” men det är klart att jag tolererar att det blev som det blev mot bakgrund att jag visste att vi kommer att fira det här längre fram sen när det passar, sa Ida till Hänt.

Hemma i Sverige är tillvaron allt annat än lyx och glamour. Trots sin prins i Nigeria är Ida på hemmaplan en ensamstående mamma som behövt ta tre arbeten för att ekonomin ska gå ihop. Om det blir någon flytt till Nigeria återstår att se i programmet.

FOTO: Discovery +

Annons