LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bode Millers egna ord om tragedin – förlorade 1-åriga dottern i olycka

12 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Bode Miller skriver nu själv om sorgen efter dottern Emmys drunkningsolycka i en pool som orsakade hennes död.
Bode Miller lade skidorna på hyllan i höstas, efter en lång och framgångsrik karriär som USA:s bästa alpina utförsåkare någonsin. Men i helgen drabbades han och hustrun av en fruktansvärd tragedi. Deras 19 månader gamla dotter Emmy dog efter en drunkningsolycka i en pool.
Annons

Det värsta en förälder någonsin kan tänka sig har hänt amerikanska utförsåkaren Bode Miller, 40, och hans fru Morgan Beck Miller, 31. Deras 18 månader gamla dotter Emmy har dött efter en drunkningsolycka i en pool.

Bode Miller uttalar sig själv om sorgen på sin Instagram.

“Vi är mer än förkrossade. Vår lilla flicka, Emmy, gick bort i går. Jag trodde aldrig att vi skulle behöva känna en sådan här smärta. Hennes kärlek, hennes ljus, hennes anda kommer aldrig att glömmas bort. Vår lilla flicka älskade livet och levde det för fullt varje dag. Vår familj ber ödmjukast om att få vara i fred under denna smärtsamma tid”, skriver Bode Miller och delar med sig av flera bilder och en video på dottern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kommentarsfältet har fyllts med kondoleanser från fans och andra som blivit berörda av tragedin som hänt familjen.

 “Mina tankar till dig och din familj. Så ledsen för er förlust. RIP sötnos”

“Må Gud vare med dig och din familj! Helvete, jag är så ledsen!” låter några av kommentarerna.

Olyckan ägde rum i ett bostadsområde i Coto de Caza, Kalifornien, vid 18.30-tiden på lördagskvällen. Räddningstjänsten var snabbt på plats för att utföra hjärt- och lungräddning på den lilla flickan, men de lyckades inte få igång hennes hjärta innan hon fördes iväg med ambulans till närmaste sjukhus.

Annons

– Hon var utan puls hela vägen och det slutade inte bra, säger Tony Bommarito på Orange Countys räddningstjänst till AP.

Under söndagen förklarades Emmy död.

Nu stöttas Bode Miller och hans familj av andra amerikanska utförsåkare som uttrycker sin sorg i sociala medier.

“Förkrossande nyheter. Mina djupaste kondoleanser till dig och din familj Bode Miller”, skriver den alpina stjärnan Lindsay Vonn, 33, på sin Twitter.

Även den före detta skidåkaren Julia Mancuso, 34, låter hälsa på sin Twitter:

Mina tankar och böner till Miller-familjen. Tragiska nyheter som du aldrig vill nås av. Skickar all min kärlek”.

Bode Miller anses vara den bästa manliga alpina utförsåkaren i USA:s historia efter att ha tagit elva mästerskapsmedaljer. Han är sedan 2012 gift med Morgan Beck Miller, som är professionell beachvolleybollspelare. Emmy, eller Emeline, som hon egentligen var döpt till, var parets andra gemensamma barn efter sonen Nash Skan, 3. De väntar också ett tredje barn tillsammans. Bode Miller har även dottern Neesyn, 10, och sonen Samuel, 5, från ett tidigare förhållande.

FOTO: IBL, Instagram

Annons