Allt du vill veta om Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff

Programledaren Linda Lindorff har en röd kavaj.

Programledaren Linda Lindorff syns ofta i tv-rutan för en rad olika program, framförallt i Bonde söker fru. Här kan du läsa allt vi vet om Linda, familjen, barnen och karriären.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
1:06

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Linda Lindorff

(1:06)

Slå på ljud

Linda Lindorff, 50, är en av Sveriges mest populära och folkkära programledare. Vi ser henne ofta i rutan för olika dejtningprogram, men hon har även varit programledare för en rad andra program tidigare.

Här kan du läsa allt vi vet om programledaren Linda Lindorff!

Hur gammal är Linda Lindorff och var är hon född?

Linda är född den 9 februari år 1972 i Vilhelmina i södra Lappland.

Linda Lindorffs karriär – alla program

Linda började som reporter och väderpresentatör på TV3 och jobbade där mellan åren 1999 och 2001 innan hon gick över till TV4.

På TV4 blev Linda programledare och hon har bland annat varit med om lett program så som När & Fjärran, Djur i fara, Robinson 2009, Farmen, Robinson – Love Edition 2015 och Wild Kids.

Linda Lindorffs familj – maken Jacob och döttrarna Lykke och Wilhelmina

Sedan år 2009 är Linda gift med maken Jacob Lindorff, 49. Paret har döttrar ihop, år 2008 föddes första dottern Lykke Lindorff, 14, och året där på kom fick Linda och Jacob barn igen, nämligen Wilhelmina Lindorff, 13.

Några år senare, år 2013, växte familjen ytterligare när dottern Benedicte Lindorff, 9, kom till världen.

Äldsta dottern Lykke älskar att laga mat och var år 2019 med i TV4:s succéprogram Sveriges yngsta mästerkock där hon slutade på en femteplats.

Idag bor familjen tillsammans i en villa på Lidingö i Stockholm.

Vad jobbar Jacob Lindorff med?

Tidigare jobbade Lindas make Jacob som marknadschef på ett spelföretag. Idag arbetar han som fotograf och driver egna företag.

Så lång är Linda Lindorff

MedellängdenLinda är långa och ståtlig 1,77 meter lång.

Vad heter Lindas Instagram och blogg?

På Instagram heter hon linda_lindorff och har i skrivande stund över 103 000 följare. Linda har även en blogg som heter Familjen Lindorff där ofta uppdaterar sina följare om alltifrån familjelivet till jobbuppdrag och annat kul som händer i Lindas liv.

Linda Lindorff i Fröken Sverige 1990

Innan Lindas karriär som reporter drog igång vann skönhetstävlingen Fröken Sverige 1990. Skönhetstävlingen grundades av tidningen Vecko-Revyn som var arrangörer fram till slutet av 1990-talet. När Linda var med och tävlade var hon bara 18 år gammal och hette på den tiden Linda Isaksson, det var efter att hon gifte sig med maken Jacob som hon la till efternamnet Lindorff.

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff

Vad vore Bonde söker fru utan programledaren Linda Lindorff? Antagligen inte riktigt samma sak. Linda har sedan start varit programledare för det omåttligt populära programmet som är inne på sin sjuttonde säsong.

Genom åren har Linda hjälp över 100 bönder att hitta kärleken på bästa sändningstid. Hon har även varit programledare för spinoff-serien Bonde söker fru – jorden runt som hade premiär på TV4 år 2020.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Hans Shimoda/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN