LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt du vill veta om Johanna Lind Bagge – längd, ålder och barn

16 mar, 2023 
Simon Lundh
Johanna lind Bagge
Tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind Bagge är aktuell i flera produktioner under våren 2023.
Här är allt du vill veta om djurälskaren Johanna Lind Bagge.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottetBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottet

Entreprenören och PR-kvinnan Johanna Lind Bagge är en av deltagarna i den nya säsongen av Let´s Dance och i programmet Undersdogs på SVT. Här är allt du vill veta om djurälskaren Johanna Lind Bagge.

Johannas ålder och längd – så lång är hon

Johanna Lind Bagge är 51 år. Hon föddes 13 oktober 1971 i Åtvidaberg i Östergötland. Johannas valdes till Fröken Sverige 1993. Hon representerade Sverige i den internationella skönhetstävlingen Miss Universum. Hon placerade sig på en 16:e plats i tävlingen.

Johanna är 170 centimeter lång.

Gift med Idol-profilen Anders Bagge

Många känner kanske igen den välkände musikproducenten och artisten Anders Bagge. Paret har gifta sedan 2018 och har bland annat setts i tv-programmet Cirkus Bagge. Paret är stora djurälskare. Johanna växte upp med massor av djur och hundar. Deras liv består idag mycket av hundar men även hästar.

Johanna Lind Bagge mamma till sonen Daniel - förlorade sina tvillingar

Johanna Lind Bagge har en son sedan ett tidigare förhållande med Djon Claussen. Daniel heter han, och föddes 2000. Hon har tidigare berättat om hennes dubbla missfall i ett blogginlägg på Femina.

Annons

”Jag var i tredje månaden, kroppen var inställd på att jag var gravid, men jag började ana oråd när jag satt på en middag och började få ont i magen, skriver hon och fortsätter:

”Var så otroligt ledsen över att det visade sig att jag hade förlorat det lilla fostret men att jag fick behålla det andra fostret och att jag fortfarande var gravid.”

En vecka efter missfallet slog olyckan till igen. Johanna skrev vidare i sitt blogginlägg.

Johanna Lind Bagge på Instagram

Om du vill följa mångsysslaren Johanna på Instagram hittar du henne under användarnamnet @johannalindbagge. Hon har även en egen hemsida johannabaggelind.se där hon säljer både kläder och hudvårdsartiklar. Johanna har även en blogg på på FEMINA där hon bloggar om hennes liv.

Johannas karriär – Fröken Sverige och tv-programmen

Johanna Lind har läst ekonomisk linje i Linköping. Efter deltagandet i Fröken Sverige fortsatte Johanna en karriär inom modell- och reklamarbeten samt TV- och PR uppdrag både utomlands och i Sverige. Hon är även utbildad massör, men har fokuserat på en karriär inom hud- och skönhetsvård. Johanna har 30 års erfarenhet och är expert inom skönhet och hälsa. Hon är även med och arrangerar events och föreläser för kvinnor inom området hudvård, skönhet och hälsa.

Johanna Lind Bagge är dubbelt aktuell nu under våren. På TV4 i långköraren Let's Dance och i SVT produktionen Underdogs där sju kändisar med sina hundar tävlar på agilitybanan.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet

Annons