TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt du vill veta om Johan Jureskog – partner, längd och lantstället

16 mar, 2023 
Simon Lundh
Johan Jureskog
Johan Jureskog är ständigt aktuell.
Restaurangägaren och kocken driver flera restauranger och tävlar i årets Let´s Dance.
Här är allt du vill du veta om honom.
Annons
Här lär Tobias Karlsson Hänts reporter Wednesday hand dace – Se klippet här!Brand logo
Här lär Tobias Karlsson Hänts reporter Wednesday hand dace – Se klippet här!

Kocken och restaurangägaren Johan Jureskog driver snabbmatskedjan Jureskogs och är aktuell i nya säsongen av Let´s Dance. Detta vill du veta om om honom.

Hur gammal och lång är Johan Jureskog?

Johan Jureskog är 47 år och föddes i 5 juli 1975 i Stockholm. Han deltog och var med och tävlade 2013 i TV4:s program Kockarnas kamp.

Johan Jureskog är hela 195 centimeter lång.

Johans familj och sommarhus – gift med Paulina

Johans fru heter Paulina Jureskog, 33. Tillsammans med henne har de barnen Greta, 5 och John John, 2. De bor bodde på en våning i Östermalm, men också vid en modern villa på en ö i Saxarfjärden i Stockholms skärgård.

I en intervju med Expressen berättade Johan Jureskog om sitt lantställe.

– Området består av vinterbonade nybyggen och kommunalt vatten är indraget. Jag är ingen mulltoaromantiker. Huset är arkitektritat av Thomas Sandell. Det är modernt med ribbor av lärkträ på utsidan, som gör att huset försvinner in i naturen. De tre byggnaderna är formade som en hästsko med jättestora fönster ut mot Saxarfjärden. Vi har även en terrass på taket. Det är så mysigt att åka dit året runt, tända en brasa och dricka rödvin, sa i intervjun.

Annons

Vad heter han på Instagram?

Om du vill vara en av de som följer Johan Jureskog på Instagram gör du det på @johanjureskog.

Jureskogs hamburgare och snabbmatskedja

Johan Jureskog började sin bana på Rolfs kök i Stockholm. Han tog över restaurangen som en av delägarna 2003. Fler restauranger som han också är en del av är AG och snabbmatskedjan Jureskogs som han tillsammans med sin bror Ludvig startade 2018. Hamburgarna är inspirerade från programmet Världens bästa burgare som han spelade in med Frida Nordstrand våren 2016. Johan Jureskog var även en del av det svenska kocklandslaget under åtta år. Han var med och vann Matlagnins-OS 2004.

Johan Jureskog är förutom alltid aktuell med sina diverse restauranger, men också som en av deltagarna i långköraren Let's Dance som gått på TV4 sedan premiären 2006.

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet

Annons