LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Han är bartendern i Första dejten – Allt om Daniel Meyn

22 aug, 2023 
Johanna Talamo
Daniel Meyn har blivit ett välkänt ansikte efter att ha medverkat i sex säsonger av det populära dejtingprogrammet Första dejten på SVT.
Men vem är den positiva göteborgaren bakom bardisken?
Här kan du läsa allt om Daniel Meyns kärleksliv, kändisskap och yrke.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nik Alexander om galna dejten utomlands – blev bjuden till ParisBrand logo
Nik Alexander om galna dejten utomlands – blev bjuden till Paris

Daniel Meyn har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket.
Han blev känd efter sin medverkan som bartender i SVT:s Första dejten.
Där har han nu synts i sex säsonger och serverat över 400 nervösa deltagare.

Men hur ser Daniels liv ut när han inte spelar in Första dejten?
Här kan du läsa allt om den positiva bartendern.

Bartender Daniel Meyns ålder – familjelivet med hustrun Brita

Daniel Meyn föddes den 23 oktober 1975 och är i skrivande stund 47 år. Han lever tillsammans med hustrun Brita som han varit gift med i hela 15 år.

I en intervju med Hänt berättar Daniel att han och Brita firade Kristallbröllop tidigare i år.

– Vi firade kristallbröllop i år, i slutet på maj. Jag hade köpt ganska mycket av champagnen som också heter Kristall, så vi gjorde det till en kristallkväll hemma hos oss, det var supertrevligt, säger Daniel.

I en intervjun med Hänt förklarar Daniel Meyn att han är noggrann med att fira bröllopsdagar och tycker att det är ett bra sätt att skapa minnen tillsammans med hustrun.

Annons

Makarna träffades första gången då de gick i skola tillsammans. Nu har de varit gifta i 15 år och men blev ett par för nästan 18 år sedan då de träffade på varandra efter skoltiden.

Daniel Meyn har inga egna barn men hustrun Brita hade två barn sedan tidigare, en son och en dotter som idag är vuxna. När makarna träffades så var barnen ungefär 6 och 13 år gamla.

I intervjun med Hänt berättar Daniel om hur tankarna var, kring att komma in i familjelivet med Brita när de först träffades.

– Att bara försöka vara en positiv förebild var mitt mål. Jag minns att sexåringen tyckte det var jobbigt men jag är en ganska lugn och trygg person så det gick ändå ganska fort, säger Daniel till Hänt och fortsätter:

– Det var inte helt lätt att acklimatisera mig från att ha varit helt ensam, festa ganska hårt och leva livet så, till att komma in i en tvåbarnsfamilj. Det var svårt men det är många år sen nu så jag kom över det.

Bartender Daniel Meyns yrke utanför Första dejten – boende

Daniel Meyn är bosatt i Göteborg och till Hänt berättar han att han inte har några planer på att flytta därifrån. Första dejten inspelningarna äger rum i Stockholm men Daniel menar att han trivs i mindre städer.

Annons

– Jag är otroligt rotad här, jag skulle hellre se att inspelningarna flyttar till Göteborg. Jag bodde i Stockholm i åtta månader för ett antal år sedan, säger Daniel till Hänt och fortsätter.

– Då kände jag att jag inte vill bo där. Jag vill bo i en mindre stad eller mindre ort, det är lite för hårt och för högt tempo, jag känner mig tryggare i mindre miljöer.

Utöver att synas i det populära dejtingprogrammet Första dejten så har Daniel Meyn också en framgångsrik karriär utanför inspelningarna. Han är dessutom ett välkänt ansikte inom Göteborgs krogscen.

Han är nämligen grundare för den prisbelönta takbaren Taket, som är belägen på 7:e våningen av Comfort Hotel i Göteborg.

FOTO: Privat

Annons