LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Allt om Biggest loser VIP 2018 – så mycket väger deltagarna

24 sep, 2018 
Malin Ljung
Startvikt alla deltagare i Biggest loser VIP 2018
Allt om kändisdeltagarna i TV4:s Biggest loser VIP 2018. Här är ålder, längd och startvikt – och det sistnämnda chockar profilerna. "Jag är ju med här för att ändra mitt tänk och bli frisk i huvudet, man kan inte hålla på så här", säger Alexandra Louthander.
Annons

I den andra säsongen av Biggest loser VIP 2018 i TV4 gör åtta svenska kändisar än en gång upp om att nå den ärofyllda finalen. I första avsnittet får man se hur de anländer till Ekolsunds slott för att påbörja sin resa mot en helt ny livsstil. Programledaren Anna Brolin guidar deltagarna via invägningarna och utmaningarna de ställs inför, medan tränaren Mikael Hollsten hjälper dem med träningen i gymmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men för att starta tävlingen behövde de vägas in – och TV4-tittarna får se hur de kända deltagarna vägs in och resultatet gör alla chockade.

Alexandra Zazzi, 51 år

Tv-kocken Alexandra Zazzi är 179 centimeter lång och vägs in på 95,6 kilo.

– Det är lite jobbigt för det är lika mycket vad jag vägde när jag födde mitt andra barn, säger hon efter att ha sett vågens siffra för första gången.

Erik Hörstadius, 53 år

Journalisten och författaren Erik Hörstadius är 187 centimeter lång.

– Det här är en utsatt situation att visa sin tjockishet för väldigt många människor. I den här tjocka mannens kropp bor en smal pojke, och han ska ut nu, ut ur den stora garderoben, säger han.

Annons

Efter att ha sett startvikten på 129,6 kilo delar Erik Hörstadius med sig av sin målbild.

– Tydliga målet är att väga tvåsiffrigt och permanent inte tillfälligt och sen upp.

Kalle Moraeus, 55 år

SVT-profilen och artisten Kalle Moraeus har en startvikt på 118 kilo fördelad över sina 160 centimeter.

– Jag har aldrig varit naken i tv förut så det ska bli kul, skojar Kalle Moraeus till en början innan han blir allvarligt och fortsätter:

– Det är ju sorgligt och jag är förbannad. Det går inte att vara 160 och väga som en fjällko. Jag måste återta garderoben hemma.

Gunilla Persson, 59 år

Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson är 171 centimeter lång och har en startvikt på 75,4 kilo.

– Jag vill bevara en skönhet som finns, och att bevara den är viktigt för mig, säger Gunilla Persson före invägningen.

Carl Jan Granqvist, 72 år

Carl Jan Granqvist är programmet äldsta deltagare. Han är 189 centimeter lång och väger 98,6 kilo enligt Biggest loser VIP:s våg.

Annons

– Mitt beslut att gå med på detta beror på att jag är diabetiker. Om jag gör det här kanske jag kan halvera min insulindos och i bästa fall kanske bli av med mitt insulin, säger han i programmet.

Alexandra Louthander, 27 år

Farmen-profilen Alexandra Louthander är 179 centimeter lång. Hon avslöjar att hon pendlat i vikt de senaste åren. I första avsnittet av Biggest loser VIP har hon en startvikt på 98,6 kilo.

– Jag är ju med här för att ändra mitt tänk och bli frisk i huvudet, man kan inte hålla på så här. Det är ganska destruktivt, säger Alexandra Louthander.

Pekka Lindmark, 61 år

Pekka Lindmark var en gång i tiden världens bästa hockeymålvakter. Han erkänner att den tidigare framgången och storformen varit ett minne blott sedan karriären tog slut för 22 år sedan. Och nu noterar han en startvikt på 99,6 kilo och är 179 centimeter lång.

– Jag har ju skojat lite förut att jag ska gå upp till 0,1 ton innan jag tar tag i det. Så nu var det nära, så nu ska vi ta tag i det, säger han halvt skämtsamt efter invägningen.

Annons

Magnus Schönberg, 30 år

Sist ut på invägningen är Idol-finalisten och artisten Magnus Schönberg som är 180 centimeter lång. Magnus startvikt i Biggest loser VIP 2018 är 109,1 kilo.

– Jag har ju ett långsiktigt mål. Biggest loser är ett mål, och fem veckor är potentiellt det jag kan vara kvar här. Det finns maximalt vad som kan hända under den här tiden beroende på vad mycket jag jobbar här, men jag ska ner på 80 och det är ett långsiktigt mål, säger Magnus Schönberg.

Se bilderna från Biggest loser VIP 2018:s första invägning: 

Biggest loser VIP 2018 sänds på TV4 på måndagar klockan 20.00. 

FOTO: TV4

Annons