Allt om Agnes Carlsson och Vincent Pontares relation

Vincent Pontare och Agnes Carlsson.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare är ett mycket hemlighetsfullt par.
Hänt har tagit reda på allt vi vet om deras relation.
Slå på ljud

Artisten Agnes Carlsson, 31, gjorde sig ett namn när hon tävlade i TV4:s Idol 2005 och vann allting, blott 16 år gammal. Några år efter vinsten släppte hon låten Release me, och rönte stora framgångar även internationellt.

Bekräftade relationen med Vincent Pontare

Även hennes kärleksliv gick som på räls och i början av 2009 började det spekuleras i om hon och artisten och låtskrivaren Vincent Pontare, 39, hade en fling. Vincent är son till artisten Roger Pontare, 68, och hade då skrivit Agnes Carlssons hitlåt I believe. I slutet av året bekräftade Agnes relationen i en intervju med tidningen Elle.

– Jag är kär. Väldigt, väldigt kär – för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv, sa sångerskan.

Hon avslöjade även att de hade varit ett par ett tag, men smugit med sin kärlek.

– Vi har varit ihop i ett halvår och det känns mycket seriöst. Han är världens vackraste.

Två år senare köpte paret en gemensam lägenhet i Vasastan, Stockholm, och tog relationen ännu ett steg längre. Idag har de dock flyttat ut till Danderyd, utanför Stockholm. Enligt Nyheter 24 bor paret i en lägenhet på 180 kvadratmeter värderad till över tio miljoner kronor.

Roger Pontare om relationen med Agnes Carlsson

Någon som är glad över parets kärlek är svärfar och pappa Roger Pontare. När Hänt talade med honom tidigare i år berättade han att han har en mycket god relation med sin svärdotter Agnes Carlsson.

– Det går väldigt bra. Hon har ju varit med i väldigt många år, jag pratar väldigt mycket med Agnes. Jag är så lycklig att att det går så bra med allting, sa han.

Det var även han som 2013 berättade för Aftonbladet att paret hade förlovat sig.

– Det är fantastiskt roligt, det är underbart. Det är framtiden, sa han då och fortsatte:

– Det kom som en överraskning för mig och min fru.

Agnes och Vincent gör Avicii-låt ihop

I början av året släpptes Aviciis låt Tough love med Agnes och Vincent. Låten släpptes efter Tim ”Avicii” Berglings tragiska bortgång den 20 april 2018. Han lämnade efter sig flera låtar, som i princip var färdiga, och med hjälp av anteckningar kunde låtskrivare sedan sammanställa albumet Tim, som släpptes i somras. Där ingår låten Though love, och det ska ha varit Tims önskan att den skulle sjungas av ett par.

”Den här måste bli en duett. Det coolaste vore om det var ett riktigt par som sjöng. Eller ett par som jobbat ihop så pass mycket att de kan betraktas som ett par!”, skrev Tim Bergling i sina anteckningar, enligt ett pressmeddelande.

När hyllningskonsert för Tim ”Avicii” Bergling nyligen gick av stapeln på Friends arena i Stockholm uppträdde det äkta paret Agnes Carlsson och Vincent Pontare ihop, något som inte händer speciellt ofta.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare sjunger

Paret Vincent Pontare och Agnes Carlsson sjöng låten Tough love.

FOTO: TT/Erik Simander, TT/Magnus Sandberg, TT/Henrik Montgomery

SENASTE NYTT!