Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Allt för Sverige-vinnaren Kyle Johnsons tårar efter tävlingen

04 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Allt för Sverige-vinnaren Kyle Johnson brister i gråt när han har vunnit.
Finalen av Allt för Sverige blev en riktig rysare och det var in i det sista oklart vem som skulle gå hem med segern. När Kyle Johnson slutligen vann kunde han inte hejda tårarna.
Annons

I helgen är det final för SVT-succén Allt för Sverige. I programmet får svenskättade amerikaner söka sina svenska rötter. Programledaren Anders Lundin, 60, guidar deltagarna genom Sverige där de får lära sig mer om svenska traditioner. Undan för undan får också amerikanerna mer kunskap om sina förfäder.

Den som tar hem segern vinner en släktträff med sin svenska familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I säsongens sista avsnitt står det mellan fyra personer: Andrew Morrison, 27, Kyle Johnson, 28, Kevin Chown, 48, och David Neslund, 43.

I finalavsnittet genomgår deltagarna tre utslagstävlingar och en efter en slås amerikanerna ut från tävlingen.

I finalen står det slutligen mellan Kyle Johnson och David Neslund som i en serie utmaningar kämpar om förstaplatsen. Det är en mycket jämn match och det är omöjligt att förutsäga vem som ska vinna.

Annons

Till slut blir det Kyle Johnson som tar hem segern. När han inser att han är vinnare i Allt för Sverige kommer tårarna. Han blir tröstad av vännen David Neslund.

– Du var så duktig. Jag älskar dig, mannen. Jag är så stolt över dig, säger David Neslund och kramar om Kyle.

Vinsten, att träffa sin svenska familj, har motiverat Kyle genom tävlingen.

– Jag känner mig så lyckosam och så välsignad. Den här resan har varit så lång och genom resan har jag växt och känt så mycket glädje och längtan efter att få träffa min familj, säger Kyle Johnson.

Innan släktträffen vet Kyle inte vad han ska vänta sig eller hur många personer som kommit till träffen.

– Min amerikanska familj där hemma är jättestor. Det känns som att min svenska familj också kan vara jättestor. Och om den är gigantisk så kommer vi vara världens största familj, säger Kyle och skrattar.

Och han blir inte besviken. När han kommer in till släktträffen möts han av sina jublande släktingar som fyller en hel festsal.

Annons

– Det är ofattbart att tänka på alla människor som har hejat på mig, för att de ville träffa mig. Och jag har ingen aning om vad de heter. Jag har aldrig känt så mycket energi och glädje och lycka i min kropp som när jag öppnade den där dörren. Jag blev verkligen överväldigad och allt är tack vare min svenska familj, säger Kyle Johnson.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: SVT

Annons