LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Allt du vill veta om Let's Dance-dansaren Tobias Bader

27 feb, 2020 
Allt du vill veta om Let's Dance-dansaren Tobias Balder
Let's dance-dansaren Tobias Bader är äntligen tillbaka i säsong 15 och ska dansa tillsammans med Andreas Lundstedt.
Men vem är Tobias när han inte dansar i tv? Hänt svarar.
Annons
De medverkar I Let's dance 2020Brand logo
De medverkar I Let's dance 2020

Det är dags för femtonde säsongen av TV4:s succéproram Let’s dance. Premiären går av stapeln den 20 mars och som vanligt är Tilde de Paula Eby och David Hellenius programledare.

Dansar med Andreas Lundstedt i Let’s dance 2020

Tobias Bader, 33, var en av dansarna i Let’s dance för första gången år 2012 då han dansade med tv-profilen och sångerskan Pernilla Wahlgren. Sedan dess har han medverkat flera gånger som dansare och dansat med blandat annat Stina Wollter och Sofia Wistam. Det har gått minst sagt bra för honom, han har en riktig talang gällande att lära kändisar att dansa.

Tobias är återigen med som en av dansarna i succéprogrammet. Och denna gång blir han den första dansaren som tillsammans med en kändis skapar ett samkönat danspar. Tobias Bader ska nämligen denna vår dansa med Alcazar-artisten Andreas Lundstedt.

Andreas Lundstedt och Tobias Bader I Let's dance 2020
FOTO: TV4

Då började Tobias Bader dansa

Det är vanligt att människor som har en stark passion för något ägnat mycket tid åt det tidigt. Tobias är en av dem, då han började dansa redan som 8-åring, skriver Dansa samba med mig.

Annons

Han har skaffat sig lång erfarenhet som danslärare i bland annat bugg, hiphop och tiodans.

Vunnit SM-guld

Tobias är minst sagt en framgångsrik dansare. Detta har visat sig i bland annat priser som han har kammat hem. Tobias har tagit hela 20 SM-guld och i VM har han tagit 3 silver och brons.

Något som Tobias också är världsmästare i är Mixing blues.

Baders Academy of Dance och flitigt anlitad DJ

Förutom att Tobias faktiskt driver en helt egen dansskolan Baders Academy of Dance i Stockholm så har han ett riktigt starkt intresse vid sidan av.

Musiken står dansaren varmt om hjärtat och när Tobias inte dansar så är han en flitigt anlitad DJ på flera klubbar i Stockholm.

Tobias Baders familjeliv och Instagram

Dansaren Tobias lever något som verkar vara ett härligt familjeliv, i alla fall vad han delar med sig av på Instagram.

På Instagram heter han tobiasbader, där han visar upp sin kärlek Danielle Kindahl, som även hon har en egen dansakademi Kindahls dansakademi. De har två barn tillsammans, Milton och Elle.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons