TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt du vill veta om Laila Bagges son Liam Pitts

14 nov, 2018 
Allt du vill veta om Liam Pitts
Liam Pitts är just nu aktuell i den andra säsongen av realityserien Lailaland tillsammans med sin mamma Laila Bagge. Här är allt du vill veta, och behöver veta, om Liam Pitts.
Annons

Liam Pitts, 15, är son till radioprofilen Laila Bagge, 45, och just nu är de båda aktuella i den andra säsongen av egna realityserien Lailaland på Viafree, Viaplay och TV3. I serien får vi följa både mamma och son som bor i en villa på Lidingö i Stockholm där vi se dem rodda med allt vad livet innebär.

Liam Pitts tjänar onekligen mer pengar än de flesta andra 15-åringar runt om i landet genom sin medverkan i Lailaland. Men vad han tjänar exakt vill han inte avslöja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte hur mycket jag får säga… ja, jag tjänar pengar, jag är ju en rätt stor del av programmet, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag har faktiskt inte använt så mycket. Jag har köpt ett par skor. Och en bil, en mopedbil, den glömde jag. Jag får nästan lite ångest när jag har köpt de grejerna.

Förutom att äga en egen bil berättar Laila Bagge att de har investerat hans pengar i ett hus som de nu äger ihop.

Karriären innan Lailaland

Innan Lailaland var Liam Pitts redan ett känt ansikte för många på grund av sin Youtube-kanal med 144 000 följare där han i sina videos framför allt gjorde pranks där han lurade sina vänner och sin familj. Men för månader sedan gick han ut med att han inte ville fortsätta karriären som Youtube-stjärna.

Annons

– Youtube-kanalen var såklart en dörröppnare till andra saker, men det är lite pinsamt att titta på klippen idag när jag är äldre, eftersom jag var så ung när jag började, sa han tidigare i en intervju med Kupé junior.

Idag har Liam Pitts stora framtidsdrömmar, han vill bli skådespelare eller programledare. Att spela in realityserien Lailaland har gett honom mersmak för livet framför kameran.

Men det är inte alltid helt lätt att rodda livet med ett kamerateam bakom sig hela tiden. När andra kommer hem från skolan och kopplar av har han massor av saker att göra. Det ledde till att han kände att han höll på att gå in i väggen, trots att han gillar när det händer saker och beskriver sig själv som en ”adrenalinjunkie”.

– Jag var väldigt positiv till det för jag gillar att göra tv och det är någonting som jag har växt upp med hela mitt liv. Man skulle på ett sätt kunna säga att jag föddes med en kamera på mig, så jag är väldigt van om jag ska vara ärlig. Men jag ska inte ljuga, det kan vara lite jobbigt ibland med att de (filmteamet reds. anm) står utanför min skola och väntar på att jag ska komma ut och filma mig där. Det kan jag tycka är lite jobbigt. Men för det mesta tycker jag att det är väldigt kul, har Liam Pitts sagt till Hänt.

Annons

Annat han också vill är satsa på en karriär inom kampsporten MMA. Har börjat träna med Alexander Gustafssons, ”The Mauler”, team. Målet är att komma in i UFC.

– Jag är rätt säker på att det kommer att hända, säger Liam Pitts till Hänt.

Liam Pitts vill inte ha fler syskon

Liams pappa bor i North Carolina i USA, och de ses därför några gånger per år. Liam Pitts är storebror åt Kit Wahlgren, 7, som är son till Laila Bagge och hennes ex-make Niclas Wahlgren. Kit Wahlgren syns däremot inte i Lailaland på grund av att både Laila och Niclas tycker att han är för ung.

– Vi tog ett gemensamt beslut att han var för ung helt enkelt och sedan får väl tiden visa vad som händer när han blir äldre eller när det blir läge för det. Sedan är vi ju trots allt två föräldrar som bestämmer, så även om jag skulle tycka att det är läge så måste jag ändå ha med mig Niclas för att han också ska känna att Kit är mogen för det så att säga, har Laila Bagge sagt till Hänt.

Annons

Någon som är med i serien däremot är Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian, 28, trots att det inte alls var något som han till en början ville. Korosh och Laila har varit öppna med att de vill försöka skaffa ett gemensamt barn, vilket tittarna kan se i Lailaland. Men det är inte något som uppskattas av Liam.

– Jag har faktiskt inte varit så positiv till det och jag får inte säga för mycket, för det kommer mycket i serien. Men vi ser ju inte lika på den saken, där har vi olika syner. För många kan ett barn vara jättebra för förhållanden, men i de flesta fallen som jag har upplevt har det varit slutet på förhållanden. Det blir nästan aldrig bra, så det är därför jag har sagt nej, har Liam Pitts sagt till Hänt.

Liam Pitts har också berättat för Hänt att han själv inte har någon partner, att han just nu är singel.

FOTO: Ibl

Annons