LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allie, 1, fick cancer – sedan stannade pappa Niklas hjärta: "Det rinner blod"

12 feb, 2018 
AvLotta Gray
En familjs värsta mardröm drabbade Elin och Niklas. Dottern Allie fick cancer och Niklas drabbades av hjärtstopp. Men programmet "Sofias änglar" räddade renoveringen av huset som aldrig blev färdigt.
Annons

Livet vändes upp och ner gör den lilla familjen Elin, Niklas och lilla Allie Björse när dottern drabbades av leukemi vid 13 månaders ålder . Hon fick blåmärken och prickar, blev  trött och håglös och pappa Niklas drabbas av ett hjärtstopp i samma veva.

Paret hade precis börjar renovera och planera för sitt drömhus när katastrofen var ett faktum. Niklas satte sig i soffan och drabbades av hjärtstopp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han andas inte, han andas inte. Snälla, hur gör jag?, säger Elin i ett hjärtskärande nödsamtal till SOS Alarm som spelas upp i Kanal 5:s “Sofias änglar”.

Hon blir via telefonen guidad hur hon ska försöka rädda livet på Niklas vilket hon till slut gör men med följden att hon krossar hans revben.

– Jag misshandlar honom. Jag trycker allt vad jag orkar. Jag känner hur han bara blir plattare och plattare och revbenen går sönder, säger hon i programmet och fortsätter:

– Han är världens friskaste 34-åring och så går han och lägger sig på soffan, och så var han borta. Och Allie kommer in och får syn på honom och det rinner blod genom munnen för han hade bitit sönder sig. Och jag var helt blodig då jag blåste i hans mun. Hon var helt hysterisk och jag kunde inte bara släppa honom.

Idag är Allie 3,5 år gammal och har nyligen avslutat sin cellgifsbehandling. Niklas blir fort trött och drabbas av hjärtklappning.

– Jag är konstant orolig. Kommer Niklas någonsin att bli sig själv igen och hur kommer Allie må i framtiden, säger hon i Kanal 5:s “Sofias änglar”.

FOTO: Kanal 5

Annons