Artikeln innehåller reklamlänkar

Alla snackar om Selena Gomez bikini – vi vet var du hittar den

Selena Gomez

Selena Gomez är på en härlig strandsemester med hennes närmsta vänner. Nu pratar alla om hennes bikini.

Selena Gomez, 26, befinner sig just nu på sin bästa väns möhippa på en paradisö. Courtney Barry ska alltså gifta sig i sommar och Selena har tidigare skrivit om hur nära vänner hon och Courtney är.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Selena har lagt upp flera härliga bilder på hennes Instagram-konto föreställande strandhäng med sina vänner, och på bilderna ser hon glad och välmående ut.

Selena var tidigare inlagd på sjukhus två gånger i slutet av 2018. Efter en njurtransplantation drabbades stjärnan av låga blodvärden, vilket var anledningen till hennes sjukhusbesök. Hon har också kämpat med panikattacker och ångest. Det hela ledde till slut till att hon bestämde sig för att söka hjälp och ta en paus från sociala medier.

Selena har inte hymlat om att hon inte har mått så bra, varken fysiskt eller psykiskt och inte heller med att hon tillbringat tid på rehab för att hitta sig själv.

Men det är inte bara Selenas härliga energi alla pratar om efter bilderna, många undrar också var hennes bikini kommer ifrån. Flera stora medier och modehus har nu uppmärksammat Selenas bikinibilder.

Märket hon bär heter L*space (länk till Apprl) och är ett populärt bikinimärke bland kändisarna. Andra som också älskar märket är bland annat Youtubern Becca Tilley, hollywoodkändisen Kim Kardashian och skådespelaren Jessica Alba.

Bikini går även att köpa i Sverige och vi har letat upp var.

Här kan du köpa Selena Gomez omtalade bikini:

 

Bikini

Vit ribbad bikini. Här kan du hitta både över och underdelen (länk till Apprl).

LÄS MER: Efter nya relationen: Selena Gomez erkänner saknaden efter Justin Bieber

LÄS MER: Underkläderna alla influencers älskar just nu – här hittar du dem

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN