LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alla frågar sig hur Tara Reid egentligen mår

07 jul, 2016 
AvOla Brising
Hon har äntligen börjat äta igen, men alkoholvanorna är skrämmande. De senaste bilderna på Tara Reid talar sitt tydliga språk.
Annons

Förra året var många av Tara Reids, 40, vänner och fans oroliga att hon skulle svälta ihjäl sig. Efter 15 år av vilda fyllefester och misslyckade skönhetsoperationer hade skådisen börjat hetsbanta och 2015 vägde Tara som är 167 centimeter lång bara 38 kilo. Hon åt mindre än 400 kalorier om dagen och anklagade sina nära för att vara avundsjuka på hennes “tunna benstomme”.

– Jag äter och äter. Var arga på mig för att jag är benig, men det är så jag ska se ut, sa Tara till pressen.

ste-bikini-babes-3478926.jpg
Många oroade sig över att Tara Reid var så smal, men själv påstod hon sig länge bara vara frisk och hälsosam.

Slutligen var hon dock så utmärglad att hon såg ut som ett benrangel och när Tara fick se badbilder av sig själv i slutet av förra året insåg hon att något var fel.

Annons

– Tara är förkrossad. När hon såg bilderna av sig själv på stranden insåg hon vad alla andra har sagt länge. Det har gjort henne så ledsen, sa en uppgiftslämnare i tidningen Closer.

Källan fortsatte:

– Hon vet att hon har straffat sin kropp genom åren och att hon måste sluta. Hon vill också nå en hälsosammare vikt för att kunna bli med barn.

spl1305282-001.jpg
Tara Reid har börjat äta igen, men inte på något sätt slutat dricka.

Om man jämför bilder på Tara som togs på en strand i januari med de nytagna bilderna från en resort i Mexiko kan vi konstatera att hon äntligen har börjat äta igen. Men enligt en initierad källa dricker stjärnan alkohol i bisarra mängder, vilket lett till att Taras mage svullnat mage betänkligt på hennes annars så späda kroppen. Det i kombination med att hon nyligen ska ha låtit operera brösten har gjort att gliringarna om hennes “oproportionerliga kropp” haglat.

Annons

– Bara hon inte börjar svälta sig igen. Tara tar oerhört illa vid sig av alla elaka kommentarer. Hon har i grund och botten ett otroligt dåligt självförtroende, säger en bekant till skådisen.

rexfeatures-4371497l.jpg
Så här söt, frisk och oförstörd var Tara Reid för 17 år sedan när hon slog igenom i “American Pie”. Sedan dess har hon börjat supa som en hel svensexa och gjort en mängd skönhetsoperationer som inte alltid varit särskilt lyckade.

Även om åren gått sedan hon slog igenom i “American Pie” 1999 och Tara omöjligt kommer att kunna få sin ungdom och oförstörda kropp tillbaka håller både vänner och fans nu tummarna för att hon ska ta sitt förnuft till fånga och börja leva lite hälsosammare. Fortsätter hon så här löper hon stor risk att dö i förtid.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons